Alternatif Bank

Alternatif Bank

Son dakika alternatif bank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alternatif bank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alternatif bank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alternatif Bank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alternatif bank gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 alternatif bank haberi bulunmuştur. Tüm alternatif bank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu Atatürk 1881 – 1919 filmi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle işaret diline çevrilmiş formatıyla işitme engellilerle buluştu.
7.12.2023 Vitrin
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise...
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise... Kredi fırsatı resmen duyuruldu! Dosya masrafı yok. Avantajlı faiz oranları, 36 aya varan vade ve uygun ödeme koşullarıyla Alternatif Bank, kredi sonbahar kredisi fırsatını açıkladı. Mobil uygulamayı indirip görüntülü görüşmeyle kolayca banka müşterisi olunabiliyor. Kredi başvuruları ise Alternatif Bank Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden şubeye gitmeden yapılabiliyor.
23.10.2021 Ekonomi
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli...
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli... Alternatif Bank, kış mevsimi öncesi artan ihtiyaçların ve masrafların karşılanmasına destek olmak amacıyla müşterilerine dosya masrafsız Sonbahar Kredisi sunduğunu duyurdu.
23.10.2021 Ekonomi
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama!
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama! Alternatif Bank resmen duyurdu! EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Çoğu hizmet ücretsiz olarak sunuluyor. Bankadan açıklama geldi ve avantajlı yeni hizmet paketi kullanıma sunuldu. 'İhracatçıya Güç Katan Paket'ini duyuran banka, ücretsiz ticari kredi kartı, ücret ve komisyon avantajları, sigorta ürünlerinde sağlanan avantajlar, internet ve mobil bankacılıkta ücretsiz EFT/havale gibi birçok hizmetten faydalanabiliyor. Paketten faydalanacak müşteriler için bazı şartlar bulunuyor. İşte detaylar...
17.09.2021 Ekonomi
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira...
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira... Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. Dosya masrafsız kredi fırsatı duyuruldu. 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Alternatif Bank, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yaz aylarında artan ihtiyaçlar için "Ferahlatan Yaz Kredisi"ni sunduğunu duyurdu. Örnek ödeme tablosu da yayınlandı. 10 bin TL kredi çeken kişi, 12 ay vadeyi seçerse 11.317 TL, 24 ay seçerse 12.626 TL, 36 ay vadeli ödemeyi tercih ederse 14.024 TL toplamda geri ödeyecek. İşte kredi detayları...
18.06.2021 Ekonomi
Bankalardan flaş faiz kararı! Ve değişti
Bankalardan flaş faiz kararı! Ve değişti En yüksek faiz oranını veren bankalar belli oldu. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası değişti. Mart ayında faiz oranları güncellendi. İş Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank, Fibabank, ING Bank, HSBC, Şeker Bank, Anadolubank, Vakıfbank, Denizbank'tan flaş faiz kararı. İşte tüm detaylar...
19.03.2021 Ekonomi
Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası... İşte en yüksek faiz oranı!
Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası... İşte en yüksek faiz oranı! Faiz oranı en yüksek olan bankalar belli oldu. Merkez Bankası'nın faiz kararının banka mevduat faiz oranlarına nasıl yansıyacağı merak konusu olmuştu. İşte, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, İNG Bank, HSBC, Enpara, Denizbank'ın 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları...
29.01.2021 Ekonomi
Alternatif Bank harekete geçti! Flaş faiz kararı...
Alternatif Bank harekete geçti! Flaş faiz kararı... Alternatif Bank tüm müşterilerine duyurdu. Flaş faiz kararı! 32 günden 365 güne kadar tercih yapılabiliyor. Dev bankadan yapılan açıklamada güvence sunulduğu bildirildi. Alternatif Bank internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden yapılması mümkün. Yatırım yapmak isteyenler için Alternatif Bank harekete geçti. Altın hesabına yüzde 1 faiz imkanı sunuluyor.
25.01.2021 Ekonomi
Alternatif Bank duyurdu! Yüzde 70 oranında...
Alternatif Bank duyurdu! Yüzde 70 oranında... Alternatif Bank, tüm şubelerinde müşteriye dönük onay ekranları sayesinde hesap açılışı, banka kartı ve internet bankacılığı gibi temel ürün ile hizmetlerin açılış süresini 9 dakikaya indirdiğini duyurdu. Alternatif Bank Bilgi Teknolojileri, Dijital Bankacılık ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Esra Beyzadeoğlu, “Şubeye gelmeden müşteri olma ve pek çok işlemi dijital ortamda tamamlama imkânı sunuyoruz. Şubelerde yapılan işlemlerde müşteri tanımlama süresini yüzde 70 oranında kısalttık. Hesap açılışı ve ürün sahibi olma süresini tamamen dijital onaylı bir yapıya çevirerek 9 dakikaya indirdik” dedi.
23.11.2020 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Kazanç arttı...
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Kazanç arttı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Oranlar değişti, faizler yenilendi. Bankalar 32 günlük mevduata verdikleri faiz oranlarını güncellemeye başladı. Türk lirası mevduatlarının faiz getirisinden yapılan vergi kesintisi oranları geçtiğimiz günlerde düşürülmüştü. Peki bankada 100 bin TL birikimi olan bir vatandaş alınan bu yeni kararla birlikte ne kadar kar etti? Mevduat faiz oranı yüzde 13 olarak hesaplandığında daha önce bir yıldan uzun vadede 11 bin 700 TL kazanan vatandaş vergi oranın sıfırlanmasıyla birlikte kazandığı rakam 13 bin TL'ye çıktı. Aynı parayı 6-12 ay vadeye yatıran vatandaştan ise daha önce 1560 TL vergi kesintisi yapılırken şu an bu rakam 390 TL'ye indi. Böylece gerçekleşen vergi indirimi ile tasarruf sahibinin kazancı daha fazla artmış oldu. Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi indirimi derken bankalar tekrar vadeli mevduata faiz oranlarını yükseltti. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Garanti BBVA, TEB, HSBC Bank, İNG Bank, Alternatif Bank, Odeabank, Burgan ve diğer bankaların 32 günlük faiz getiri tabloları...
11.10.2020 Ekonomi
Mevduat faiz oranları | 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları yenilendi! En yüksek mevduat faiz oranını hangi banka veriyor?
Mevduat faiz oranları | 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları yenilendi! En yüksek mevduat faiz oranını hangi banka veriyor? Vadeli mevduat faiz oranları yenilendi. Ekim ayının ikinci haftası itibariyle mevduat hesaplarının 32 günlük en yüksek faiz oranı değişti. Vadeli hesap faiz oranlarının yenilenmesiyle parası faizde olan vatandaşlar yeni bir araştırmaya başladı. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Garanti BBVA, TEB, HSBC Bank, İNG Bank, Alternatif Bank, Odeabank, Burgan ve diğerlerinin 32 günlük faiz oranları…
6.10.2020 Gündem
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları…
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları… TCMB’nin fonlama faizinin ardından kredi faizleri de artıyor. TCMB verilerine göre, bankalar tarafından açılan ihtiyaç kredilerine uygulanan faiz oranı, 21 Ağustos haftasında yüzde 17,74’e kadar yükseldi. 24 Nisan haftasında yüzde 8,27’ye, 31 Temmuz haftasında ise yüzde 11,48 seviyesine kadar gerileyen ihtiyaç faizi 20 günde ortalama 600 baz puandan fazla artış kaydetmişti. 26 Haziran haftasında yüzde 9,01’e kadar gerileyen ortalama konut kredisi faizleri de 21 Ağustos haftasında yüzde 11,66’ya yükseldi. Peki, kredi faiz oranları düzer mi?
28.08.2020 Gündem
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vatandaşın finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kararlar aldı. Kredi kartı borcu ötelenen vatandaşlara 31 Aralık 2020'ye kadar asgari tutar da dahil ödemesiz dönem tanımlanabilmesine imkan sağlandı. Kredi kartı kullananları ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2020 tarihinden itibariyle yürürlüğe girdi. Peki, Kredi borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
20.04.2020 Gündem
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2020 Banka çalışma saatleri
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2020 Banka çalışma saatleri Corona virüs nedeniyle bankaların çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Banka çalışma mesai saatleri, bankalarda işlemlerini gerçekleştirecek pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle de kamu bankalarından Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank çalışma saatlerini merak edenler 'Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?' sorusunu aratıyor. İşte 2020 banka çalışma (mesai) saatleri...
15.04.2020 Gündem
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri kaç oldu?
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri kaç oldu? Corona virüs tedbirleri kapsamında birçok iş yeri çalışmasına ara verirken zorun ihtiyaçların karşılandığı işletme ve kurumların çalışma düzeninde değişikliğe gidildi. Özellikle de bankaların çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Banka işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar da bankaların çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri kaç oldu? İşte yapılan son düzenlemeye göre bankaların çalışma saatleri...
13.04.2020 Gündem
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?)
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?) Banka açılış saatleri değişti. Corona virüsü düzenlemesi kapsamında bakalar da tedbir aldı. Türkiye Bankalar Birliği tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı alınca, bankaların açılış ve kapanış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapatılıyor? Corona virüsü tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri değişti. İşte bankaların açılış, kapanış saatleri...
31.03.2020 Gündem
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir?
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinin açıklanmasından sonra arttı. Bankalar zorlu dönemde müşterilerine omuz verdi. Bankacılık sektörü, corona virüsü salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla elini taşın altına koydu. Bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı. Peki, Bankaların kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? İşte Kredi erteleme Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 bankanın detayları…
25.03.2020 Gündem
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması)
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması) Kredi erteleme nasıl yapılır? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme başvuru nasıl yapılır? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinden sonra yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Türk bankacılık sektörü koronavirüs salgınının firmaların, KOBİ'lerin, esnafın ve bireylerin üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunları aşabilmesi için önemli destek paketleri açıkladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank müşterilerinin virüs salgını sürecinde mağdur olmamaları ve mali açıdan zarara uğramamaları için destek paketleri hazırladı. Peki bireysel kredi erteleme nasıl olacak? Kredi erteleme hangi bankalarda var? Akbank, Finans, İş Bankası, QNB, Garanti, Yapıkredi, Emlak Katılım Bankalarında kredi erteleme kampanyası var mı? İşte kredi erteleme 2020 detayları...
27.03.2020 Gündem
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu?
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu? Konut kredisi faiz oranlarında düşüş haberleri geldikçe bankalar, konut-ev kredisi faiz oranlarında ard arda indirimlere gidiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceğini' müjdelemesinden sonra vatandaş bankaların konut kredileri faiz oranlarını araştırıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar, en uygun ve en ucuz krediyi hangi banka veriyor? sorularını cevap ararken, konut kredisi düşer mi, konut kredisi faiz oraları ne kadar oldu? Sorularını da sıklıkla soruyor. En son Akbank konut kredisi faiz oranını, "tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın" yüzde 0.95e indirdiğini duyurdu. İşte İş Bankası konut kredisi, Ziraat Bankası konut kredisi ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları…
6.03.2020 Gündem
Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank...
Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank... 2020 ile birlikte ev almak isteyen kişiler, bankaların konut kredilerini araştırıyor. Bankalar ise, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceği müjdesini verdikten sonra, peş peşe kredi faiz oranlarında ve kredi vadelerinde kampanyalar düzenledi. Bu düzenlemenden sonra Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Kredi faiz oranları ne kadar düştü? sorularına yanıt arayan vatandaşlar, bankaların yeni kampanyalarını araştırmayı sürdürüyor. Peki Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası TEB konut kredisi faiz ne kadar? İşte 2020 ev kredisi hesaplama 0.79…
24.04.2020 Gündem
İGDAŞ'tan doğal gaz faturalarına taksit kararı
İGDAŞ'tan doğal gaz faturalarına taksit kararı İGDAŞ kış aylarının etkisini gösterdiği bu günlerde doğal gaz faturalarında vade farksız taksit kampanyası başlattı. Kampanya için 13 banka ile anlaşıldı.
21.01.2020 Ekonomi
2020'ye günler kala bankalardan kredi müjdesi!
2020'ye günler kala bankalardan kredi müjdesi! Yeni yıla sayılı günler kala bankalar, müşterilerinin ihtiyacına yönelik yeni yıl kredileri hazırladı. Yeni yıla özel faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredilerinde, bankalar taksit erteleme seçeneği de sağlıyor.
23.12.2019 Ekonomi
Bankalar yarışa girdi! Kredi faizleri düşüyor
Bankalar yarışa girdi! Kredi faizleri düşüyor Devlet bankalarının konut kredisinde faiz oranlarını 0.99'a çekmesinin ardından özel bankalar da hen konut kredisi hem de tüketici kredisi faiz oranlarını aşağı çekti.
9.09.2019 Ekonomi
Balkan Şampiyonası'nda muhteşem final
Balkan Şampiyonası'nda muhteşem final Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından binicilik sporunun gelişmesi için düzenlenen ve dünya klasmanında bir yarışma olarak kabul edilen, Uluslararası Engel Atlama Balkan Şampiyonası bu yıl 50. kez 04-08 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti.
10.11.2021 At Yarışı

Benzer Haber Etiketleri

Alternatif Bank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alternatif bank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.