Altan Tan: Kürtler PKK'nın oyununa gelmedi
Altan Tan: Kürtler PKK'nın oyununa gelmedi ‘Hendek döneminde Kürtler sokağa çıkmadılar ve oyun bozuldu’ diyen HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, “Türkiye’nin batısında da bu iş yapılmak istendi. Çok şükür, Kürdü ile Laz’ı, Çerkez’i ile Türkiye bu oyuna gelmedi” dedi. Tan, “HDP'den, PKK'nın yanlış olan şiddet tarzına yüksek sesle karşı çıkması beklendi. Daha güçlü bir şekilde PKK'ya karşı tavır sergilemesi gerekirdi.” dedi.
29.09.2021 Gündem
Altan Tan tartışması MYK'da
Altan Tan tartışması MYK'da HDP’li Altan Tan’ın Karaman'da Ensar Vakfı'na ait evde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili söylediği “Bale kursunda seks skandalı oldu diye tüm balerinleri suçlamak yanlış” sözleri partisinin Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme geliyor. Bu, Tan’ın kendi partisi içinden tepki çektiği ilk açıklaması değil.
29.09.2021 Gündem
Altan Tan: HDP’de tavan tabanla uyumsuz
Altan Tan: HDP’de tavan tabanla uyumsuz HDP’nin son kongresinde yönetime giremeyen Diyarbakır milletvekili Altan Tan’a göre bugün eş başkanlardan, yardımcılarına ve yönetimdeki isimlerine kadar HDP’nin vitrinine eski HADEP geleneği ve Türk solu hâkim oldu...
29.09.2021 Gündem