Güneş yanığına iyi geliyor, cildi serinletiyor!  Hepsi doğal çözüm
Güneş yanığına iyi geliyor, cildi serinletiyor! Hepsi doğal çözüm Yaz aylarında saatler güneş ışınlarına maruz kalmak yüzümüzde ya da vücudumuzda güneş yanığına sebep olabiliyor. Peki güneş yanığını evde nasıl tedavi edebiliriz? İşte detaylar...
7.07.2023 Sağlık
Aloe Vera Nasıl Kullanılır? Aloe Vera Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Aloe Vera Nasıl Kullanılır? Aloe Vera Kullanırken Yapılması Gerekenler... Aloe vera günümüzde herkes tarafından bilinen bir bitkidir. Bu bitki çoğunlukla tıbbi amaçlarla kullanılır. Bu bitki halk arasında sarı sabır ismi ile de bilinir. Kalın yapraklı olan bu bitki içerisinde bulunan jeller çıkarılarak çeşitli şekillerde kullanılır.
20.06.2023 Sağlık
Turizmciliği bıraktı bu işe  başladı! Taleplere yetişemiyor, 20 milyon lira...
Turizmciliği bıraktı bu işe başladı! Taleplere yetişemiyor, 20 milyon lira... Turizm sektöründe çalışırken yurt dışında tanıştı, şimdi taleplere yetişemiyor. 1 dekarla başladı, Türkiye’nin en büyüğü oldu. Bugüne kadar rekor kazanç sağladı, bu yıl 20 milyon TL kazanç bekliyor. Fidanının bile 18 lira olduğunu belirten Antalyalı girişimci Cemal Erbay, “Bir dekarda 12 ay sonra yaptığımız hasatlarda ilk yıl içerisinde 4 defa hasat gerçekleşiyor” dedi.
13.01.2022 Ekonomi