Alman Devi

Alman Devi

Son dakika Alman devi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alman devi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alman devi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Devi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman devi gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 alman devi haberi bulunmuştur. Tüm alman devi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor
Muslera'nın kalbini kırdılar! Galatasaray yönetiminin yaptığı harekete dayanamadı, terk ediyor GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Yıldız oyuncusu Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e 30 milyon Euro'luk rekor bedelle transfer eden sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Eksik bölgelerine takviye yapmak isteyem Cimbom'da Fernando Muslera ile ilgili şok bir haber geldi. Muslera'nın karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...
29.01.2024 Galatasaray
Galatasaray UEFA'ya gidiyor! Arthur Nobre skandalı geceye damga vurdu
Galatasaray UEFA'ya gidiyor! Arthur Nobre skandalı geceye damga vurdu UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, Bayern Münih'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Kritik maça hakem kararları damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, maçın kaderine etki eden hakem Arthur Nobre'yi UEFA'ya şikayet edecek.
9.11.2023 Galatasaray
Zaha, Ziyech'i yerin dibine gömdü! Okan Buruk isyan etti, milyon eurolar çöp oldu
Zaha, Ziyech'i yerin dibine gömdü! Okan Buruk isyan etti, milyon eurolar çöp oldu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, dün gece Bundesliga devi Bayern Münih'e konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip Alman devi Bayern Münih karşısında iyi bir futbol oynamasına rağmen mücadeleden 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Maçta performansıyla Zaha ve Ziyech eleştirilerin hedefi oldu. İşte haberin detayları...
9.11.2023 Galatasaray
Zaha, Tete derken Okan Buruk'u haşladı: Resmen dağıldı, bu da onun ikinci yüzü
Zaha, Tete derken Okan Buruk'u haşladı: Resmen dağıldı, bu da onun ikinci yüzü Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, özellikle mükemmel bir ilk yarı oynadığı maçta Alman devi Bayern Münih'e sahasında 3-1 mağlup oldu. Maç sonu Zaha ve Tete'nin performansları gündem oldu, Okan Buruk'un oyuncu değişikliği kararları ve zamanlaması da eleştirilerin odağındaydı. İşte detaylar...
26.10.2023 Galatasaray
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi Galatasaray Bayern Münih maçında açılan Kudüs pankardı dünyaya mesajı verdi. Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih'i ağırlayan Galatasaray'ın taraftar grubu UltraAslan'ın açtığı pankart tüm dünyada ses getirdi.
24.10.2023 Futbol
Galatasaray yönetiminden Bayern Münih maçına dev prim!
Galatasaray yönetiminden Bayern Münih maçına dev prim! Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile kritik bir maça çıkacak Galatasaray'da taraftarlar Icardi'nin durumunu merak ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca Bayern münih maçı için dev bir prim hazırladı.
24.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Icardi depremi! Bayern Münih maçı ilk 11'i belli oldu
Galatasaray'da Icardi depremi! Bayern Münih maçı ilk 11'i belli oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray sahasında Alman devi Bayern Münih'i ağırlayacak. İlk 2 maçtan 4 puan toplayan sarı-kırmızılılar, rakibinden puan veya puanlar almak istiyor. Bavyera temsilcisi ise Devler Ligi'nde grup aşamasında son 6 sezondur yenilgi yüzü görmedi. Teknik direktör Okan Buruk, mücadele öncesi ilk 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. İşte detaylar...
23.10.2023 Galatasaray
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi! Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu, İngiliz temsilcisi Tottenham'ın yıldız ismi Harry Kane ile doldurmak istiyor. Alman devi, yıldız futbolcu için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
9.08.2023 Almanya
Sadece Jude Bellingham mı? Haaland, Sancho, Pulisic, Dembele...! Dortmund'un kasası doldu taştı
Sadece Jude Bellingham mı? Haaland, Sancho, Pulisic, Dembele...! Dortmund'un kasası doldu taştı Jude Bellingham'ı 103 milyon euro karşılığında Real Madrid'e gönderen Alman devi B.Dortmund'un daha önce Haaland, Sancho, Dembele, Aubameyang, Pulisic transferlerinden astronomik bonservis bedelleri kazanması futbolseverlerin oldukça takdirini topladı.
15.06.2023 Almanya
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Jude Bellingham'ın yerine Arda Güler!
Jude Bellingham'ın yerine Arda Güler! Jude Bellingham'ın satışından yüksek bir bonservis geliri elde edecek olan Alman devi Borussia Dortmund Arda Güler için girişimlere başladı.
26.05.2023 Fenerbahçe
Brighton, Newcatle, Dortmund, B.Münih, Napoli.. Avrupa devleri onun için İstanbul'a geliyor
Brighton, Newcatle, Dortmund, B.Münih, Napoli.. Avrupa devleri onun için İstanbul'a geliyor Son oynanan Kayserispor maçında attığı gol ve gösterdiği eşsiz performansıyla göz kamaştıran Ferdi Kadıoğlu için tam 5 Avrupa kulübü devreye girdi.
8.03.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor Bir dönem Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan Edin Terzic'in başarısı Almanya'da ayakta alkışlanıyor.
5.03.2023 Almanya
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Milan avantajı kaptı
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Milan avantajı kaptı Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu mücadelesinde Bayern Münih deplasmanda PSG'i Coman'ın golüyle geçerken, Milan ise İngiliz devi Tottenham'ı Brahim Diaz'ın attığı golle 1-0 yendi ve avantajı kaptı.
15.02.2023 Şampiyonlar Ligi
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu Sezon başında Jorge Jesus'un yola devam etmek istemediği tecrübeli futbolcunun Alman devi Mönchengladbach tarafından istenmesi Sarı Lacivertli cephede heyecana yol açtı. Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 24 yaşındaki oyuncu için köklü kulübün 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaya hazır olduğu bildirilirken tarafların sezon sonunda masaya oturacakları belirtildi.
23.12.2022 Fenerbahçe
Avrupa'da kura çekimi yapıldı! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
Avrupa'da kura çekimi yapıldı! Trabzonspor'un rakibi belli oldu Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimleri bugün gerçekleşti. Konferans Ligi'nde Trabzonspor'un son 32 turundaki rakibi belli oldu.
7.11.2022 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 eşleşmeleri belli oldu! En kolay takımı Elif Elmas'la Kim Min Jae çekti
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 eşleşmeleri belli oldu! En kolay takımı Elif Elmas'la Kim Min Jae çekti Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde son dakika... Avrupa'nın en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Alman devi Bayern Münih Fransız temsilcisi PSG'le karşı karşıya gelmeye hazırlanırken diğer takımlara göre en kolay kurayı Napoli'nin çekmesi dikkatlerden kaçmadı...
7.11.2022 Şampiyonlar Ligi
Okan Buruk sadece 40 dakika oynattı Alman devi onun için atağa kalktı!
Okan Buruk sadece 40 dakika oynattı Alman devi onun için atağa kalktı! Yaz ayı transfer sezonunda büyük umutlarla kadroya katılan ve bonservisine 6,5 milyon euro ödenen genç yıldızın sakatlık problemleri yaşamasının yanı sıra +3 opsiyonuna takılması Sarı Kırmızılı camiada hayal kırıklığı yarattı. Okan Buruk'un sadece 40 dakika forma şansı verdiği oyuncuya B.Dortmund'un talip olduğu ortaya çıkarken, Edin Terzic'in futbolcuyu çok istediği bildirildi.
7.11.2022 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece!
Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4'üncü hafta karşılaşmaları bugün oynanan 8 maçla sona erdi.
12.10.2022 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi’nde Hakan Çalhanoğlu'nun gecesi
Şampiyonlar Ligi’nde Hakan Çalhanoğlu'nun gecesi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta karşılaşmalarıyla heyecan sürüyor. Devler Ligi’nde bugün 8 maç oynanırken, günün en önemli müsabakasında kazanan Inter oldu.
4.10.2022 Şampiyonlar Ligi
Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu!
Sebastian Haller... Son halini görenler kahroldu! Testis tümörüyle savaşan yıldız forvet Sebastian Haller'in son durumu sporseverleri oldukça üzdü. Futbol camiası 28 yaşındaki oyuncu için kenetlenirken, Borussia Dortmund'da futbolcular attıkları gollerden sonra 28 yaşındaki oyuncunun formasıyla pozlar verdi.
29.08.2022 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Devi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman devi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.