Diz ağrılarında PRP uygulaması
Diz ağrılarında PRP uygulaması Ağrı, Beyin, Sinir Hastalıkları ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, diz ağrılarında PRP tedavisini sizler için anlattı.
20.02.2020 Sağlık
Enseden ağrı ve boyun ağrısı
Enseden ağrı ve boyun ağrısı Enseden başlayan ağrılar birçok kişinin yakındığı bir şikayettir. Çeşitli sebepleri olabilir fakat tedavisi mümkündür. Ağrı, Beyin, Sinir Hastalıkları ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, ense ve boyun bölgesi ağrıları ve tedavileri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
13.12.2019 Sağlık
Bel ağrısı ile ilgili bilinmesi gerekenler! Bel fıtığı nasıl tedavi edilir?
Bel ağrısı ile ilgili bilinmesi gerekenler! Bel fıtığı nasıl tedavi edilir? Bel ağrısı sebeplerinin en başında bel fıtığı bulunuyor. Çok sık görülen ve hayatın her alanında kişiyi etkileyebilen bu hastalık için çeşitli tedavi yöntemleri mevcut. Ağrı, Beyin, Sinir Hastalıkları ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, bel fıtığı tedavisinde kullanılan teknikleri sizler için anlattı.
19.11.2019 Sağlık
Botoks ile diş sıkma tedavisi nedir?
Botoks ile diş sıkma tedavisi nedir? Ağrı, Beyin, Sinir Hastalıkları ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, uyku sırasında diş sıkma ya da gıcırdatmanın şiddetli baş ağrılarına neden olabildiğini ve botoksla tedavisinin mümkün olduğunu belirtti.
29.03.2019 Sağlık