Alexander Sörloth

Alexander Sörloth

Son dakika Alexander Sörloth haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alexander Sörloth ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alexander Sörloth haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alexander Sörloth

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alexander sörloth gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 alexander sörloth haberi bulunmuştur. Tüm alexander sörloth haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Şampiy10
Daha İyisini Yapabilir misin? 12 Maç Bildi Tam 72 Bin TL Kazandı!
Daha İyisini Yapabilir misin? 12 Maç Bildi Tam 72 Bin TL Kazandı! Misli kazandırmaya devam ediyor. Hafta sonu bülteninden seçtiği karşılaşmalardan 12 maçlık kupon oluşturan Misli üyesi 90+4’te gelen golle tam 72 bin 407 liranın sahibi oldu.
18.09.2023 İddaa
İcardi kaçtı, Aboubakar kaçtı ama bu kaçmayacak! Alexander Sörloth Fenerbahçe'de...
İcardi kaçtı, Aboubakar kaçtı ama bu kaçmayacak! Alexander Sörloth Fenerbahçe'de... Yaz ayı transfer sezonunda İcardi'yi, devre arasında ise Aboubakar'ı elinden kaçırarak büyük hata yapan Fenerbahçe yönetimi Norveçli yıldız Alexander Sörloth'ta bu sefer işleri sıkı tuttu. R.Sociedad'da durumu henüz netleşmeyen pivot santraforun gelecek sezon Sarı Lacivertli formayı giyeceği öğrenilirken, 27 yaşındaki futbolcunun da İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
7.05.2023 Fenerbahçe
Alexander Sörloth'un kankası Fenerbahçe'ye geliyor! 9 milyon euro gözden çıkarıldı
Alexander Sörloth'un kankası Fenerbahçe'ye geliyor! 9 milyon euro gözden çıkarıldı Crespo ve Zajc'la yeni sözleşme krizi yaşayan, Mert Hakan Yandaş - Arao ikilisinden ise istediği katkıyı alamayan Fenerbahçe yeni orta sahasını buldu. 2017-18 sezonunda Alexander Sörloth, Van Aanholt'la birlikte aynı takımda oynayan İngiliz futbolcuyla görüşmelere başlanırken, Ali Koç'un 27 yaşındaki İngiliz için 9 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.
18.04.2023 Fenerbahçe
Sörloth 5 maçta üst üste gol attı Trabzonspor yanıtı olay yarattı
Sörloth 5 maçta üst üste gol attı Trabzonspor yanıtı olay yarattı Real Sociedad formasıyla Sevilla, Osasuna, Almeria, Athletic Bilbao ve Rayo Vallecano'ya gol atan Sörloth'un "İyi bir ligde yeterli bir performans. Trabzonspor'a bazı flashback'lerim var ama La Liga çok daha yüksek bir seviye' açıklaması yapması büyük dikkat çekti.
22.01.2023 Trabzonspor
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan 9 karşılaşmada toplam 25 gol atılırken, Yunanistan - Kuzey İrlanda maçında Pelkas ve Bakasetas'ın performansları adeta parmak ısırttı.
28.09.2022 Futbol
Alexander Isak'ı 70 milyon euro'ya sattılar Sörloth'u renklerine bağladılar
Alexander Isak'ı 70 milyon euro'ya sattılar Sörloth'u renklerine bağladılar Real Sociedad'ın Alexander Isak'ı 70 milyon euro'ya Newcastle'a satmasının ardından harekete geçiren İspanyol ekibi Alexander Sörloth'u transfer etti.
28.08.2022 Futbol
Fenerbahçe forveti İtalya'da buldu! Ne Maxi Gomez ne de Sörloth yeşil sahaların yaramaz çocuğu geliyor
Fenerbahçe forveti İtalya'da buldu! Ne Maxi Gomez ne de Sörloth yeşil sahaların yaramaz çocuğu geliyor Transferde son dakika gelişmesi. Alexander Sörloth ve Maxi Gomez'de bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneride bulunuldu. Sarı-lacivertlilerin gündemine Serie A'nın golcüsü geldi. Fenerbahçe'de transfer için son kararı Jorge Jesus'un verileceği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...
20.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de forvet için 2 aday var! İşte Jorge Jesus'un tercihi
Fenerbahçe'de forvet için 2 aday var! İşte Jorge Jesus'un tercihi Fenerbahçe yönetimi, iki yıldız ismin transferlerini bitirme aşamasına getirip son kararı vererek iki golcüden birine imza attıracak. Jorge Jesus'un ilk tercihi de belli oldu...
19.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi! Maxi Gomez tamam Alexander Sörloth'ü Joshua King getirecek...
Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi! Maxi Gomez tamam Alexander Sörloth'ü Joshua King getirecek... Spor Toto Süper Lig'de forvet sıkıntısı yaşamasına rağmen son iki maçta filelere 9 gol gönderdi. Teknik direktör Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerde golcü transferi için düğmeye basıldı. İyi bir forvet transferi yapmak isteyen ve birkaç ismi gündemine alan Kanarya; golcü konusunda karar kılarken, yapılan teklif de belli oldu. İşte tüm detaylar...
17.08.2022 Fenerbahçe
Elinde 5 santrafor var! Alexander Sörloth'ta flaş gelişme
Elinde 5 santrafor var! Alexander Sörloth'ta flaş gelişme Son olarak Chelsea'den Timo Werner'i kadrosuna katan Leipzig'de 5 forvetin olması gözleri bir anda Alexander Sörloth'a çevirdi.
12.08.2022 Fenerbahçe
Sörloth'tan flaş Fenerbahçe açıklaması! "Şu anda Leipzig'deyim ama..."
Sörloth'tan flaş Fenerbahçe açıklaması! "Şu anda Leipzig'deyim ama..." Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen ve sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutulan yıldız golcü Sörloth Sarı Lacivertli kulüp için iyi şanslar diledi.
1.08.2022 Fenerbahçe
İptal edilen 5 transferi açıkladı! 'Bonservis maliyetleri çok yüksekti vazgeçtik'
İptal edilen 5 transferi açıkladı! 'Bonservis maliyetleri çok yüksekti vazgeçtik' Dün Pardubice ile oynanan hazırlık maçından sonra transferler hakkında açıklama yapan Okan Buruk gündemlerine gelen 5 yıldızla ilgili 'bonservisleri çok yüksekti vazgeçtik' ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Galatasaray
Sörloth'un bonservis fiyatı belli oldu Fenerbahçe pazarlık için masaya oturdu
Sörloth'un bonservis fiyatı belli oldu Fenerbahçe pazarlık için masaya oturdu Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Norveçli yıldız Sörloth'un bonservis bedeli ortaya çıktı.
11.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de transferde Alexander Sörloth hamlesi!! Norveçli golcü olmazsa alternatifi hazır...
Fenerbahçe'de transferde Alexander Sörloth hamlesi!! Norveçli golcü olmazsa alternatifi hazır... Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de hedef Norveçli golcü. Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminden çıkan Sörloth için tüm imkanlarını zorlayan sarı lacivertliler, transferi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Yıllık 2 milyon Euro teklif edilen Norveçli, daha önce Trabzonspor formasıyla başarılı olduğu Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor.
9.07.2022 Fenerbahçe
Valerien İsmael'den Ahmet Nur Çebi'ye özel teşekkür! 'Büyük transfer...'
Valerien İsmael'den Ahmet Nur Çebi'ye özel teşekkür! 'Büyük transfer...' Daha önce Gedson Fernandes, Saiss, Cenk Tosun transferlerini bitiren Ahmet Nur Çebi'nin Wout Weghorst'tan sonra Valerien İsmael'den teşekkür telefonu aldığı öğrenildi.
6.07.2022 Beşiktaş
Weghorst, Sörloth, Muleka... Beşiktaş'ın yeni forveti belli oluyor
Weghorst, Sörloth, Muleka... Beşiktaş'ın yeni forveti belli oluyor Weghorst, Sörloth, Muleka gibi yıldız golcülerle ilgilenen Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızdan gelecek habere göre 'B' planını devreye sokacağı belli oldu.
15.06.2022 Beşiktaş
Weghorst, Sörloth, Muleka hiçbiri olmadı! Cenk Tosun'un yanına Uruguaylı forvet
Weghorst, Sörloth, Muleka hiçbiri olmadı! Cenk Tosun'un yanına Uruguaylı forvet Weghorst, Sörloth, Muleka gibi yıldızlarla ilgilenmesine rağmen henüz forvet hattına gereken takviyeyi yapamayan Beşiktaş yönetimi Uruguaylı genç yıldızı gündemine aldı.
13.06.2022 Beşiktaş
Sörloth, Weghorst derken Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! 4,5 milyon euro'luk anlaşma
Sörloth, Weghorst derken Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! 4,5 milyon euro'luk anlaşma Batshuayi, Güven Yalçın ve Larin gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran Beşiktaş, Ekvadorlu golcü Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardı.
10.06.2022 Beşiktaş
Sörloth'tan flaş açıklama! 'Cevap verirsem ortalık karışır'
Sörloth'tan flaş açıklama! 'Cevap verirsem ortalık karışır' Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Norveçli golcü Sörloth Süper Lig iddiaları için "Geri dönmek ister miyim? Ben buna bir cevap verince ortalık karışıyor" yanıtını verdi.
1.06.2022 Fenerbahçe
Transferde son dakika gelişmesi! Alexander Sörloth Süper Lig'e çok yakın...
Transferde son dakika gelişmesi! Alexander Sörloth Süper Lig'e çok yakın... Transferde yaz sezonu yaklaşırken İspanyol basını, Sociedad ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği Alexander Sörloth için Fenerbahçe’nin transferde önde olduğunu yazdı. Norveçli golcünün sürekli takım değiştirmekten sıkıldığı ve artık kiralanmak istemediği belirtildi. Bu nedenle Sociedad’ın yeniden kiralama planı suya düştü.
28.05.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş kararını verdi! Michy Batshuayi'nin yerine 37 yaşında golcü geliyor
Beşiktaş kararını verdi! Michy Batshuayi'nin yerine 37 yaşında golcü geliyor Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Lille'le yollarını ayıran Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
24.05.2022 Beşiktaş
Sörloth'ta flaş gelişme! İstanbul'da yapılan görüşmelerde...
Sörloth'ta flaş gelişme! İstanbul'da yapılan görüşmelerde... Beşiktaş'ın transfer listesinin '1' numarasında olan Norveçli golcü Sörloth'un siyah beyazlı kulüple masaya oturması için en az 1 aylık sürenin olduğu belirtildi.
21.05.2022 Beşiktaş
Menajeri İstanbul'a geldi Sörloth'ta dev kulüp araya girdi
Menajeri İstanbul'a geldi Sörloth'ta dev kulüp araya girdi Leipzig'den Real Sociedad'a kiralık olarak gelen Norveçli golcü Sörloth için İspanyolların harekete geçmesi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı hayal kırıklığına uğrattı.
14.05.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Alexander Sörloth bombası patladı! Flaş transfer hamlesi, işte bedeli...
Fenerbahçe'de Alexander Sörloth bombası patladı! Flaş transfer hamlesi, işte bedeli... Fenerbahçe'de Alexander Sörloth bombası patladı. Son dakika transfer gelişmesi. Detaylar ortaya çıktı. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi golcü transferinde hedefin Alexander Sörloth olduğu belirtildi. İşte son dakika haberin detayları...
6.05.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Alexander Sörloth ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alexander sörloth haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.