Alex Song

Alex Song

Son dakika Alex Song haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alex Song ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alex Song haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alex Song

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alex song gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 alex song haberi bulunmuştur. Tüm alex song haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alex Song içini döktü: "Kendimi kesecektim"
Alex Song içini döktü: "Kendimi kesecektim" İsviçre'nin Sion takımında forma giyen Kamerunlu Alex Song, Rusya'da yaşadığı 2 yılı, "Sıkıntıdan kendimi kesecektim" şeklinde anlattı.
14.11.2018 Futbol
Alex Song Yeni Malatya'ya!
Alex Song Yeni Malatya'ya! Yeni Malatyaspor, Barcelona ve Arsenal gibi Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giyen Alex Song’un peşinde...
6.08.2018 Yeni Malatya Spor
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz Bacary Sagna'yı transfer eden Benevento'nun, bonservisi ellerinde olan Samir Nasri ve Alexandre Song'u da transfer etmek istediği belirtildi.
6.02.2018 İtalya
Göztepe'ye Kardemir Karabükspor'dan iki yıldız
Göztepe'ye Kardemir Karabükspor'dan iki yıldız SÜPER Lig'de ilk yarının son haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenilerek devre arasına 30 puanla 6'ncı sırada giren Göztepe'nin transfer listesi oluşmaya başladı.
26.12.2017 Göztepe
Göztepe dünya yıldızının peşinde!
Göztepe dünya yıldızının peşinde! Süper Lig'de aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Göztepe, devre arasında transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
22.12.2017 Göztepe
Alex Song geliyor! Büyük sürpriz...
Alex Song geliyor! Büyük sürpriz... Rusya'dan yıldız futbolcu Alex Song için sürpriz bir iddia geldi.
7.08.2017 Antalyaspor
Başkandan transfer müjdesi
Başkandan transfer müjdesi BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlıların yaptığı antrenmanın son bölümünü saha kenarından izlerken, 6 gündür yapılan çalışmalar ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.07.2017 Futbol
Sabri Bursaspor'a mı gidiyor? Açıklama...
Sabri Bursaspor'a mı gidiyor? Açıklama... Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezonda geçen seneden daha iyi olacak bir Bursaspor için uğraş verdiklerini, bu çerçevede transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
16.06.2017 Futbol
Süper Lig'de iki bomba transfer!
Süper Lig'de iki bomba transfer! Yeni sezon öncesi takımın başına Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen’i getirme konusunda anlaşmaya varan, tecrübeli hocayla yarın sözleşme imzalaması beklenen Bursaspor, kadrosunu da kaliteli isimlerle güçlendirmeyi hedefliyor.
15.06.2017 Futbol
'Alex Song ile ilgili temasımız olmadı'
'Alex Song ile ilgili temasımız olmadı' Osmanlıspor Genel Menajeri Yurtgüven: "Sadece isme para verme durumunda değiliz. İnandığımız futbolcularla görüşmeler yapıyoruz"
15.12.2016 Futbol
Alex Song geliyor
Alex Song geliyor UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan lider çıkan Osmanlıspor, yıldız transferi için harekete geçti. Mor-Sarılılar, Zürih maçını tribünden izleyen dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Alex Song’la her konuda anlaştı, geriye kulübü kaldı.
14.12.2016 Futbol
Aslan omurgasını arıyor
Aslan omurgasını arıyor Sportif AŞ'de göreve başlayan Alp Yalman takımın 3 bölgedeki eksiğini kapatmak için kolları sıvadı.
24.09.2021 Galatasaray
Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a geliyor
Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a geliyor Ön libero mevkisinde oynayan Alex Song, Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaştı.
9.06.2016 Galatasaray
Song bu kez Galatasaray'a çok yakın!
Song bu kez Galatasaray'a çok yakın! Arsenal’de forma giydiği dönemde gündeme gelen, 2 yıl önce de kiralık olarak alınması planlanan Alex Song bu kez Aslan olabilir...
24.09.2021 Galatasaray
Yalman, Alex Song için Londra’ya gidiyor
Yalman, Alex Song için Londra’ya gidiyor Sportif AŞ’nin başına geçtikten sonra transfer konusuna el atan Alp Yalman, bonservisi Barcelona’da olan ve son iki sezonu West Ham’da kiralık geçiren Kamerunlu yıldızı kadroya katmak için kolları sıvadı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray o transferi bitirdi!
Galatasaray o transferi bitirdi! Galatasaray'ın, geçtiğimiz yıllarda gündemine aldığı Alex Song ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
30.05.2016 Galatasaray
Kendisine kulüp arıyor!
Kendisine kulüp arıyor! West Ham United’a kiralanan Emmanuel Emenike, burada başarılı bir performans sergileyip kalıcı olmayı hayal ediyordu.
8.04.2016 Fenerbahçe
West Ham'dan Emenike kararı!
West Ham'dan Emenike kararı! Nijeryalı oyuncunun performansından memnun kalmayan Slaven Bilic, Fenerbahçe'yle yapılan anlaşmadaki opsiyonu kullanmama kararı aldı.
4.04.2016 İngiltere
Aslan'dan Ada çıkarması
Aslan'dan Ada çıkarması Galatasaray yönetimi iki yıldız için İngiltere'de nabız yokluyor...
4.01.2016 Galatasaray
Bilic'ten bir transfer daha!
Bilic'ten bir transfer daha! Premier League ekiplerinden West Ham United, önemli bir transferi daha bitirmeye çok yaklaştı.
19.08.2015 Futbol
G.Saray üçünü de kaptırabilir
G.Saray üçünü de kaptırabilir Transferde atağa kalkan Galatasaray elini çabuk tutmazsa Song’u West Ham’a, Pato’yu CruzAzul’a, Boateng’i de Portsmouth ya da Milan’a kaptıracak.
1.07.2015 Galatasaray
Bilic'in Tolgay Arslan planı
Bilic'in Tolgay Arslan planı İngiliz basını Bilic'in çalıştırdığı West Ham'ın, Tolgay Arslan'ı istediğini öne sürdü.
29.06.2015 Beşiktaş
Dünya yıldızlarından telefon yağdı!
Dünya yıldızlarından telefon yağdı! Ronaldo’dan, Hazard’a; Gerard’dan, Suarez’e çok sayıda ünlü futbolcu geçmiş olsun dileğinde bulundu.
9.04.2015 Fenerbahçe
'Prandelli kimseyi suçlayamaz'
'Prandelli kimseyi suçlayamaz' G.Saray'da Prandelli'nin gönderilmesi İngiliz basınında da geniş yer buldu.
28.11.2014 Galatasaray
Song'a Webo'dan özel ilgi
Song'a Webo'dan özel ilgi G.Saray'ın ilgilendiği fakat tercihini West Ham'dan yana kullanan Alex Song Türkiye ziyaretinde Webo'nun konuğu oldu
11.09.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Alex Song ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alex song haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.