Aldı

Aldı

Son dakika aldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 143.495 aldı haberi bulunmuştur. Tüm aldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır." ifadelerine yer verildi.
2.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor?
KOTON halka arz ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
2.05.2024 Ekonomi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldı
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldı Adana’da dün akşam Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan kişi bugün sabah saatlerinde dalgıç polisler tarafından ölü olarak bulundu.
2.05.2024 Adana
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine devam ederken, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip birçok mevki için geniş kapsamlı araştırma yapıyor. Bu bağlamda Kanarya gündemine flaş bir ismi aldı. Fenerbahçe, bir dönem İtalya'yı sallayan o forvet ile ilgileniyor. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti OECD, Türkiye için 2024 yılında büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.
2.05.2024 Ekonomi
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu Avrupa devi, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, Fransız ekibi Nice'te başarılı işlere imza atan 35 yaşındaki teknik adamın peşine düştü.
2.05.2024 Süper Lig
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacak
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacak Turist sayısı ve turizm gelirinde tüm zamanların en iyi ilk çeyrek dönemini geride bırakan Türkiye’ye uzak pazarlardan gelişlerde de patlama yaşanıyor. ABD, Hindistan ve Kanada aylık bazda kendi rekorlarını kırdı.
2.05.2024 Gündem
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı, Mayıs 2024 askerlik celbi açıklamasını yakın zamanda yapacak. Sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler için sorgulama sayfası da merakla araştırılmaya başlandı. Yedek Subay/Astsubay adayları ile er ve erbaşın celp ve sevk tarihleri MSB'nin açıklamasıyla belli olacak. Mayıs askerlik celbinin ne zaman açıklanacağı gündemdeki yerini aldı. İşte sınıflandırma sonuçları açıklama sayfası...
2.05.2024 Gündem
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
İlk kiraz hasadı yapıldı! 4 sonra mahsül aldı
İlk kiraz hasadı yapıldı! 4 sonra mahsül aldı Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı.
1.05.2024 Ekonomi
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
Emekli promosyon kampanyalarına Mayıs ayarı! İşte en yüksek promosyon veren 11 banka
Emekli promosyon kampanyalarına Mayıs ayarı! İşte en yüksek promosyon veren 11 banka Emekliye Mayıs ayı için promosyon müjdesi verildi. Mayıs ayına girilmesiyle emekli promosyon kampanyaları tek tek yenilendi. Emekliler ise güncellenen banka promosyonu kampanyalarını yakın takibe aldı. Ek gelir fırsatı sunan emekli promosyonu tutarı 20.000 TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren banka...
1.05.2024 Ekonomi
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Şişli’den Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
1.05.2024 Gündem
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
30.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.