Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
26.10.2022 Gündem
4 gün boyunca ellerini ve kollarını bağlayarak rehin aldılar!
4 gün boyunca ellerini ve kollarını bağlayarak rehin aldılar! Mersin'de bir iş yerinde borçlu olduğu kişiler tarafından 4 gün rehin tutulduğu ileri süren A.Ö., polisin operasyonuyla kurtarıldı. Olayla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı.
10.11.2021 Gündem
Sosyal medyada hacizli araç borsası!
Sosyal medyada hacizli araç borsası! Çok ucuza herhangi bir resmi işlem yapılmadan hacizli, yakalamalı araçlar satılıyor. Sosyal medya üzerinden yapılan satışlarda hem alacaklılar hem de arabayı alanlar mağdur oluyor.
5.02.2019 Ekonomi
5 yıl alınmayan borç silinecek
5 yıl alınmayan borç silinecek Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi’nin yayımladığı yeni tebliğle tahsil edilmeyen kamu alacakları için zaman aşımı süresi 5 yıl olarak belirlendi. Bu süre boyunca ödenmeyen tüm borçlar silinecek Devlete borcu olanlara yeni tebliğden iyi haber var...
21.04.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri