Alacak

Alacak

Son dakika alacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 38.889 alacak haberi bulunmuştur. Tüm alacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktıTrendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı. İki tecrübeli hakem, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) açıkladığı '2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemler' listesinde yer almalarına rağmen seminere çağrılmamışlardı.
26.07.2024Süper Lig
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
“START Stajım” programına katılan gençler AKM’de buluştu
“START Stajım” programına katılan gençler AKM’de buluştu“START Stajım” programına katılan gençler Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ile bir araya geldi.
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.
26.07.2024Magazin
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralı
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralıTürkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yerli-yabancı kuralı, Galatasaray’ı ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar Kerem Demirbay için harekete geçti.
24.07.2024Galatasaray
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacak
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacakTürkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Şahinbey Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek.
24.07.2024Yaşam
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Süper Kupa'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın tribün dağılımı belli oldu!
Süper Kupa'da Beşiktaş ve Galatasaray'ın tribün dağılımı belli oldu!Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Süper Kupa maçında Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki taraftar dağılımı belli oldu.
23.07.2024Süper Lig
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?2024 Paris Olimpiyatlarında kaç spor dalı var sorusunun yanıtı merak ediliyor. 204 ülkeden 10 500 sporcunun yarışacağı Paris Olimpiyatları 26 Temmuz 2024'te başlayacak. Türkiye, 2024 Paris Olimpiyat oyunlarında 18 spor dalında 54 kadın, 48 erkek olmak üzere, toplam 102 sporcu ile yer alacak. Peki Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalında mücadele olacak?
23.07.2024Şampiy10
LGS 2. Tercih ne zaman, lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2024? Lise 2 tercihler takvimi
LGS 2. Tercih ne zaman, lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2024? Lise 2 tercihler takvimiLGS 2. tercih tarihleri için araştırmalar yoğunlaştı. LGS tercih sonuçlarının 22 Temmuz 2024 tarihinde açıklanmasıyla lise nakil işlemlerinin ne zaman başlayacağı sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan LGS 1. ve 2. nakil tercih takvimi ile LGS ek yerleştirme tarihleri netleşti. Peki, LGS nakil işlemleri (ek tercih) ne zaman başlıyor? e-Okul ile nakil başvurusu nasıl yapılır?
23.07.2024Gündem
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
ŞOK 24-30 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK Temmuz'un son haftasını kampanyayla bitiriyor!
ŞOK 24-30 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK Temmuz'un son haftasını kampanyayla bitiriyor!ŞOK aktüel 24-30 Temmuz katalog 2024 yayınlandı! ŞOK aktüel 24-30 Temmuz 2024 kataloğunda; porselen inci yemek seti, filtre kahve makinesi, pike yatak örtüsü, oyuncak çeşitleri, televizyon gibi onlarca ürün mağazalarda raflardaki yerini alacak.
23.07.2024Ekonomi
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli olduŞampiyonlar Ligi kura çekimi ile Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme turuna seri başı olarak giren Fenerbahçe, Lugano’yu elerse 3. turda bu avantaja sahip olamayacak ve 2. torbada yer alacak.
22.07.2024Şampiy10
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktıDolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
21.07.2024Ekonomi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı  duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!Samsun'da yakınının duruşması için adliyeye gelen K.D., husumetlisi ve yanındaki kişi tarafından binadan çıkarıldı. Otoparka götürülen K.D. burada darbedildi.
17.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Karayolları enerjisini GES’ten alacak
Bakan Uraloğlu: Karayolları enerjisini GES’ten alacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, enerji tüketiminden tasarruf edilmesi amacıyla Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde kurdukları Güneş Enerji Santralleri çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.
17.07.2024Gündem
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!14 Haziran’dan bu yana futbol şöleni yaşadığımız EURO 2024’te kupanın sahibi belli oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev finalin heyecanı Misli’de “En Yüksek Oranlar” ile yaşanacak.
14.07.2024İddaa
İspanya-İngiltere maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli'de
İspanya-İngiltere maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli'deEURO 2024'ün en çok tartışılan takımı İngiltere, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda İspanya ile şampiyonluk için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
14.07.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.