Al-Gharafa

Al-Gharafa

Son dakika Al-Gharafa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Al-Gharafa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Al-Gharafa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Al-Gharafa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan al-gharafa gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 al-gharafa haberi bulunmuştur. Tüm al-gharafa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wesley Sneijder'in Galatasaray hayalini açıkladı!
Wesley Sneijder'in Galatasaray hayalini açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Wesley Sneijder ile arasında geçen konuşmayı anlattı.
10.04.2020 Galatasaray
Cenk Tosun satılıyor! 10 milyon sterlin...
Cenk Tosun satılıyor! 10 milyon sterlin... Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz transferi için görüşmelerde bulunduğu milli golcü Cenk Tosun ile ilgili Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.
4.10.2019 Futbol
Cenk Tosun bombası!
Cenk Tosun bombası! Everton'da forma giyen Cenk Tosun'a Katar ekibi Al Gharafa'nın talip olduğu ve önümüzdeki günlerde teklif yapılacağı iddia edildi.
17.09.2019 Futbol
Beşiktaş'tan son dakika Mandzukic bombası
Beşiktaş'tan son dakika Mandzukic bombası Transferin son gününde kadrosunu Abdoulay Diaby ile güçlendiren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim de gündeme gelmiş.
4.09.2019 Futbol
Wesley Sneijder kariyerini noktaladı
Wesley Sneijder kariyerini noktaladı Bir dönem Galatasaray forması da giyen Hollanda'nın efsane isimlerinden Wesley Sneijder, futbolu kariyerini sonlandırdı.
13.08.2019 Futbol
Wesley Sneijder bombası! Süper Lig'e...
Wesley Sneijder bombası! Süper Lig'e... Tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkan Gazişehir Gaziantep, transferde büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Takımın başına Sumudica’yı getiren kırmızı-siyahlılar, Al Gharafa’da sözleşmesi sona eren Wesley Sneijder’i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
18.06.2019 Süper Lig
Terim'den flaş Sneijder kararı! Bedava...
Terim'den flaş Sneijder kararı! Bedava... Al Gharafa ile sözleşmesi sona eren Wesley Sneijder, Galatasaray’a önerilse de teknik heyet tarafından veto yedi.
17.06.2019 Galatasaray
Wesley Sneijder İstanbul'a geliyor
Wesley Sneijder İstanbul'a geliyor Spor Toto Süper Lig 'in 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın bu önemli müsabakasını Hollandalı yıldız Wesley Sneijder de statta takip edecek.
17.05.2019 Galatasaray
Sneijder'de son saatler! Transfer kararı...
Sneijder'de son saatler! Transfer kararı... Kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Adana Demirspor, Wesley Sneijder’den haber bekliyor. Hollandalı futbolcunun senelik 2 milyon euroluk teklife bugün cevap vereceği öğrenildi.
10.01.2019 TFF 1.Lig
Sneijder transferinde büyük gün!
Sneijder transferinde büyük gün! Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, gözünü Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'e dikti. Sneijder, bizzat teknik direktör Yılmaz Vural’ın kendisine yaptığı teklife bugün yanıt verecek.
9.01.2019 TFF 1.Lig
Wesley Sneijder geri dönüyor!
Wesley Sneijder geri dönüyor! Adana Demirspor, yeni yılın en büyük bombasını paylatmaya hazırlanıyor. Yılmaz Vural, Katar’dan ayrılmaya hazırlanan Wesley Sneijder’i aradı, “Seni takımımda çok istiyorum” dedi. Hollandalı yıldız, “2 gün süre istiyorum” cevabını verdi.
8.01.2019 TFF 1.Lig
Wesley Sneijder için Galatasaray açıklaması!
Wesley Sneijder için Galatasaray açıklaması! Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı kulüple ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.12.2018 Galatasaray
Wesley Sneijder'den G.Saray iddialarına cevap!
Wesley Sneijder'den G.Saray iddialarına cevap! Kariyerini Al-Gharafa'da sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesler Sneijder, Er-Reyyan'ı çalıştıran Bülent Uygun'la bir araya geldi. Hollandalı yıldız, Uygun'un "Galatasaray'a dönüyor musun?" sorusuna, "Evet, evet inşallah" cevabını vererek sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.
11.12.2018 Spor
Sneijder isyan etti! ''Burada son maçım!''
Sneijder isyan etti! ''Burada son maçım!'' Al Gharafa formasıyla gördüğü kırmızı karttan sonra çılgına dönen Sneijder isyan etti.
9.11.2018 Galatasaray
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu...
11.10.2018 Fenerbahçe
Bülent Uygun Gomis'in yeni hocası oluyor!
Bülent Uygun Gomis'in yeni hocası oluyor! Teknik Direktör Bülent Uygun, yeniden Katar’a dönüyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren deneyimli çalıştırıcının, Al Ahli ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
24.09.2018 Futbol
Wesley Sneijder trafik kazası geçirdi!
Wesley Sneijder trafik kazası geçirdi! Katar ekibi Al Gharafa'da forma giyen Wesley Sneijder'in trafik kazası geçirdiği duyuruldu!
20.09.2018 Futbol
Sneijder'den Galatasaray açıklaması
Sneijder'den Galatasaray açıklaması Galatasaray'ın eski yıldızlarından Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık zaferi yorumladı.
19.09.2018 Galatasaray
Uygun'dan flaş açıklama! "G.Saray istese koşa koşa gider"
Uygun'dan flaş açıklama! "G.Saray istese koşa koşa gider" Sneijder'i Al Gharafa'ya getiren eski hocası Bülent Uygun, "Wesley Sneijder çok iyi bir Galatasaraylı. Fatih Terim gelince 'Şampiyon olduk' demişti. Bize büyük katkıları oldu. Galatasaray onu isterse koşa koşa gider. Orayı yuvası gibi görüyor" dedi.
2.06.2018 Galatasaray
Bülent Uygun El-Gharafa'dan ayrıldı
Bülent Uygun El-Gharafa'dan ayrıldı Katar'ın El-Gharafa takımından görev yapan tecrübeli teknik adam Bülent Uygun, sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığını duyurdu.
22.05.2018 Futbol
Ertuğrul Sağlam hakkında flaş iddia!
Ertuğrul Sağlam hakkında flaş iddia! Ertuğrul Sağlam’ın Tractor Sazi’de beklentileri karşılayamadığı, deneyimli teknik adamla İran ekibinin yollarının yakında ayrılacağı savunuldu.
22.04.2018 Futbol
Uygun ve Sneijder 90'da yıkıldı
Uygun ve Sneijder 90'da yıkıldı Asya Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 5. hafta maçında Al-Gharafa, Al Jazira'yı konuk etti.
4.04.2018 Futbol
Sneijder'dan Burak Sakçı'ya anlamlı hediye
Sneijder'dan Burak Sakçı'ya anlamlı hediye Eskişehirspor Sosyal Medya Sorumlusu Burak Sakçı için Wesley Sneijder bir video çekti.
28.03.2018 TFF 1.Lig
Sneijder açıkladı! "Her an dönebilirim"
Sneijder açıkladı! "Her an dönebilirim" Sezon başı Galatasaray'dan ayrılan ve Nice'te oynadıktan sonra Al Gharafa'ya transfer olan Wesley Sneijder, Hollanda'ya dönmeyi düşünmediğini açıkladı.
19.03.2018 Futbol
Bülent Uygun'dan transfer açıklaması!
Bülent Uygun'dan transfer açıklaması! Al Gharafa teknik direktörü Bülent Uygun, TRTSPOR ekranlarında çarpıcı ifadelerde bulundu. Uygun, Arda Turan, Ozan Tufan ve Yasin Öztekin'in bir dönem transfer gündemlerinde yer aldığını açıkladı.
2.03.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Al-Gharafa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki al-gharafa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.