Al Arabi

Al Arabi

Son dakika Al Arabi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Al Arabi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Al Arabi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Al Arabi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan al arabi gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 al arabi haberi bulunmuştur. Tüm al arabi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aaron Boupendza bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş derken...
Aaron Boupendza bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş derken... Süper Lig devlerinin transfer listesinde olan yıldız golcü Aaron Boupendza Al Shabab'a imza attı.
10.08.2022 Futbol
Sörloth olmadı Buksa kaptırıldı gözler Boupendza'ya çevrildi
Sörloth olmadı Buksa kaptırıldı gözler Boupendza'ya çevrildi Sörloth'un maliyetinden dolayı Norveçli golcüye yaklaşamayan Adam Buksa'yı ise Lens'e kaptıran Beşiktaş Süper Lig'de gol krallığı sevinci yaşayan Aaron Boupendza'nın peşine düştü.
7.06.2022 Beşiktaş
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor Al Arabi - Umm Salal maçıyla ligi 4.tamamlayan ve Arabistan'dan ayrılan Aaron Boupendza, Beşiktaş'a imza atmak için yola çıktı.
12.03.2022 Futbol
Boupendza bombası! Menajeri resmen açıkladı
Boupendza bombası! Menajeri resmen açıkladı Batshuayi'den beklenen verimi alamayan Beşiktaş'ın Hatayspor'dan Al Arabi'ye giden Boupendza'nın peşine düştüğü ortaya çıktı.
8.02.2022 Beşiktaş
Boupendza yola çıktı yıldız golcü eşyalarını topladı!
Boupendza yola çıktı yıldız golcü eşyalarını topladı! Hatayspor'dan Al Arabi'ye transfer olan Aaron Boupendza'nın Süper Lig'e döneceği ortaya çıktı. Katar'da mutsuz olduğu anlaşılan Gabonlu forvetin dev kulübün formasını giymek için gün saydığı anlaşıldı.
4.02.2022 Beşiktaş
Ve Boupendza bombasına çok az kaldı! Diagne'nin, Serdar Dursun'un yerine derken...
Ve Boupendza bombasına çok az kaldı! Diagne'nin, Serdar Dursun'un yerine derken... Hatayspor'dan Al Arabi'ye giden ve menajerine Katar'da mutsuz olduğunu söyleyen Boupendza'nın yeniden Türkiye'ye döneceği ortaya çıktı. Gabonlu yıldızın temsilcisi flaş açıklamalarda bulunurken, tecrübeli golcünün Süper Lig'den sürpriz bir kulübe imza atmaya hazırlandığı bildirildi.
31.01.2022 Beşiktaş
Dün Tetteh'den yumruk yemişti! Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor! Önce kiralama sonra satın alma...
Dün Tetteh'den yumruk yemişti! Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor! Önce kiralama sonra satın alma... Hatayspor'da oynadığı futbolla 4.250 bin euro karşılığında Al Arabi'ye transfer olan Aaron Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor... Dün Gana - Gabon maçında yediği yumrukla Afrika Kupası'nda olay olan Boupendza'nın Katar'da oldukça mutsuz olduğu ortaya çıktı.
15.01.2022 Fenerbahçe
Süper Lig devinden Aaron Boupendza bombası! Gabonlu golcü İstanbul'a geliyor...
Süper Lig devinden Aaron Boupendza bombası! Gabonlu golcü İstanbul'a geliyor... Geçen sezon Hatayspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu. Yeni takımında işleri istediği gibi gitmeyen Gabonlu golcü için Süper Lig devi harekete geçti. İşte olay transfer gelişmesinde son detaylar...
25.12.2021 Fenerbahçe
Türkiye'den Lübnan gazetesine sert tepki: Dehşet verici
Türkiye'den Lübnan gazetesine sert tepki: Dehşet verici Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Barış Ulusoy, Lübnan'daki bir gazetenin terör örgütü PKK'nın sözde 2 numaralı ismi ile röportaj yapmasının "dehşet verici" olduğunu söyledi.
2.11.2021 Dünya
Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu
Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu Hatayspor'un yıldız golcüsü Aaron Boupendza, 5 milyon euro karşılığında Al Arabi'ye transfer oldu.
15.08.2021 Hatay Spor
Bony'de engel imza parası!
Bony'de engel imza parası! Wilfried Bony ile görüşen Trabzonspor, Fildişili golcü ile sıkı bir pazarlığa girdi. Transferin önündeki en büyük engel ise Bony'nin istediği imza parası.
13.07.2019 Trabzonspor
Bony transfer için yola çıktı!
Bony transfer için yola çıktı! Swansea City forması giyen Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'nin adı uzun bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. 30 yaşındaki futbolcunun yeni kulübünü hocası Graham Potter duyurdu.
30.01.2019 Futbol
Hidalgo Oliva, Fenerbahçe'de!
Hidalgo Oliva, Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Kübalı smaçör Hidalgo Oliva'yı transfer ettiğini açıkladı.
21.01.2019 Fenerbahçe
Ahmedinejad'ın tutuklandığı iddia ediliyor
Ahmedinejad'ın tutuklandığı iddia ediliyor İran'ın eski cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejadın tutuklandığı iddia ediliyor. Mahmud Ahmedinejad'IN avukatından açıklama geldi.
7.01.2018 Dünya
ABD yüzünden felaketin içindeler! Çocuklara uyuşturucu ve dahası...
ABD yüzünden felaketin içindeler! Çocuklara uyuşturucu ve dahası... Musul'un terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılması için Şubat ayında başlatılan operasyonlar kapsamında 4 bine yakın sivilin hayatını kaybettiği açıklandı
25.03.2017 Dünya
İbadi 130 PKK'lıya maaş ödüyor
İbadi 130 PKK'lıya maaş ödüyor Türk askerinin Başika’daki varlığından rahatsız olan Irak Merkezi Hükümeti’nin polis, sivil, asker demeden on binlerce kişiyi katleden130 PKK’lıya her ay düzenli maaş ödediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Suriyeli sığınmacıları kimse ikna edemiyor
Suriyeli sığınmacıları kimse ikna edemiyor Başbakanlık Türkiye İnsan Hakları Kurumu heyeti, TEM otobanında bekleyişlerini sürdüren Suriyelileri ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Cimbom'a kötü haber
Cimbom'a kötü haber Galatasaray'da 1 yıllığına kiralanmasına kesin gözüyle bakılan Oumar Niasse'nin durumu değişti.
14.07.2015 Galatasaray
Carlos yeni takımı açıkladı!
Carlos yeni takımı açıkladı! Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Roberto Carlos'un yeni kulübü belli oldu.
1.06.2015 Futbol
F.Bahçe'ye yeni Nijeryalı
F.Bahçe'ye yeni Nijeryalı Forvet hattına bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Imoh Ezekiel’in transferinde sona yaklaştı.
19.05.2015 Fenerbahçe
G.Saray teklif yaptı, Fener alıyor
G.Saray teklif yaptı, Fener alıyor Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldız adayı Imoh Ezekiel'i transfer etmeyi planladığı iddia edildi.
18.05.2015 Fenerbahçe
Saddam'ın 33 yıl önceki İsrail planı
Saddam'ın 33 yıl önceki İsrail planı 7 Haziran 1981'de İsrail'in Irak'ı bombalamasının ardından Saddam Hüseyin'in dönemin İsrail Başbakanı Begin'i kaçırmak için plan yaptığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Araplar'dan Fener'e 10 milyon Euro!
Araplar'dan Fener'e 10 milyon Euro! Katar Ligi takımlarından Al Arabi, Moussa Sow için harekete geçti. Teklif edilen rakam 10 milyon Euro...
8.09.2014 Fenerbahçe
Xavi kararını verdi...
Xavi kararını verdi... Barcelona'nın deneyimli orta saha oyuncusu Xavi, takımda kalma kararı aldı.
24.07.2014 Futbol
Bomba iddia! Xavi Bayern Münih'e...
Bomba iddia! Xavi Bayern Münih'e... Almanya'dan gündem bir anda Xavi oldu...
26.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Al Arabi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki al arabi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.