Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'ye yeni Nijeryalı

F.Bahçe'ye yeni Nijeryalı

Forvet hattına bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Imoh Ezekiel’in transferinde sona yaklaştı.

F.Bahçe'ye yeni Nijeryalı

Ezekiel’in yetiştiği kulüp olan 36 Lion’ın başkanı Gafaar Liamed, Africanfootball.com’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Birkaç takım onunla ilgileniyor. Real Sociedad, Espanyol ve bir Alman takımı onun hakkında bilgi aldı ama görünen o ki onu Fenerbahçe transfer edecek. Çünkü diğer takımlar onu kiralık olarak kadroya katmak isterken Al Arabi buna yanaşmıyor. Fenerbahçe ise bonservisiyle almak istiyor. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe yöneticileri transfer görüşmeleri için Katar’da olacak.”

Futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Mesrun Izet, dün Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncumu Fenerbahçe Anderlecht maçında izledi. İlgilendiklerini biliyorum. Devre arasında Galatasaray da teklifte bulunmuştu. Ancak biz Standard'la anlaşmıştık. Fakat biz anlaşmadan önce Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal, bizimle görüşeceğini söyledi. O dönemde bu görüşme gerçekleşmedi. Görüşme olsaydı belki de Imoh, Trabzonspor'daydı. Fenerbahçe'yi iyi biliyor. Türkiye'de tercihi Fenerbahçe'den yana olur. Okocha, Uche gibi Fenerbahçe'de oynayan Nijeryalı oyuncular nedeniyle Fenerbahçe'ye sempatisi var. Takip ettiği bir takım. Fenerbahçe'de onu takip ediyor. Dolayısıyla bir transfer gelişmesi olabilir"

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin adı son dönemde Dnipro'nun forveti Evgen Seleznov ile de anılıyordu.

(Ajansspor)