Aktör

Aktör

Son dakika aktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.880 aktör haberi bulunmuştur. Tüm aktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan aktör Nuri Alço'nun yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildiğini, tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi.
7.04.2024 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim!
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim! Terminatör’ Arnold Schwarzenegger, geçirdiği ağır üç açık kalp ameliyatının ardından geçen hafta kalp pili taktırdığını açıkladı. 76 yaşındaki usta aktör ve eski California valisi sağlığının iyi olduğunu da söyleyerek meraklanan hayranlarını rahatlattı.
26.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı Yunan medyası Türkiye'nin son dönemlerde attığı adımlarla jeopolitik sahnede 'çok daha güçlü' bir konuma geldiğini yazarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede kimsenin görmezden gelemeyeceği güçlü bir aktör olduğunu vurguladı.
19.02.2024 Dünya
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Meksikalı aktör Adan Canto, kansere yenik düştü!
Meksikalı aktör Adan Canto, kansere yenik düştü! 42 yaşındaki Meksikalı aktör Adan Canto, yakalandığı apandisit kanserine yenik düştü ve hayatını kaybetti.
10.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum. 12 evladımız şehit oldu, Allah rahmet etsin. Tüm ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" dedi.
27.12.2023 Gündem
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Komşusu ABD’li oyuncuya saldırdı! Evine girip boğmaya çalıştı
Komşusu ABD’li oyuncuya saldırdı! Evine girip boğmaya çalıştı 'Bookie' adlı yapımda yer alan ABD'li aktör Charlie Sheen, Malibu'daki evinde saldırıya uğradı. Komşusu Electra Schrock ünlü ismin evine girerek, oyuncuyu boğmaya çalıştı. Sheen'in yaşanan arbedenin ardından polisi araması sonucu, Schrock tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.
23.12.2023 Magazin
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda!
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda! 1980 askeri darbesinden sonra yaşananları anlatan Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Turgay Tanülkü katıldı.
20.12.2023 Magazin
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi "Homicide" ve "Brooklyn 99" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Emmy ödüllü aktör Andre Braugher 61 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, Homicide dizisindeki rol arkadaşı Ami Brabson ile 30 yılı aşkın bir süredir evliydi. Çiftin üç oğulları vardı.
13.12.2023 Magazin
Dikkat çeken Baykar TB-2 analizi: Türkiye teşhisi koydu, tedavi Baykar'dan geldi
Dikkat çeken Baykar TB-2 analizi: Türkiye teşhisi koydu, tedavi Baykar'dan geldi İstanbul Aydın Üniversitesi'nden akademisyen Tuğba Koç, Baykar'ın ürettiği TB-2 İHA'ların sınırlarını aşarak uluslararası çatışmalarda etkili bir aktör olduğuna dikkat çekti.
5.12.2023 Dünya
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.