Tatil beldeleri ve köy evlerinde yaşayanlara kritik uyarı! Ödem, ağrı, kızarma, morarma, adale krampları, iltihaplanma, titreme ve karıncalanma
Tatil beldeleri ve köy evlerinde yaşayanlara kritik uyarı! Ödem, ağrı, kızarma, morarma, adale krampları, iltihaplanma, titreme ve karıncalanma Havalar ısındı, tatil beldelerinde ve köylerde evleri olanlar için akrep ve yılan sokmalarına karşı uyarılar geldi. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sefer Aslan, akrep ve yılan ısırmalarına karşı vatandaşları uyardı.
19.07.2023 Yaşam
Mısır'da akrep istilası! Her yeri sardılar, ölü ve yaralılar var
Mısır'da akrep istilası! Her yeri sardılar, ölü ve yaralılar var Mısır'da yaşanan sel ve kum fırtınası akılalmaz bir soruna yol açtı ve zehirli akrepleri şehir merkezine savurdu. Beklenmedik akrep saldırısı sebebiyle 3 kişi ölürken yüzlerce kişi de yaralandı.
14.11.2021 Dünya
Akrep sokmalarında ağız ve boğaz bölgesi uyarısı
Akrep sokmalarında ağız ve boğaz bölgesi uyarısı Yazın artış gösteren akrep sokmalarında ağız ve boğaz bölgesinin tehlikeli olduğunu belirten Öğr. Gör. Özlem Karagöl, “Ağız ve boğaz bölgesindeki ısırık veya sokmalar, oluşabilecek şişlik nedeniyle tehlikelidir ve hayatı tehdit edebilir. Tüm vücudu ilgilendiren bir alerjik reaksiyon potansiyel olarak hayatı tehdit edebileceğinden acil tıbbi müdahale gerektirir” dedi.
14.07.2021 Sağlık
Okul bahçesinde akrep soktu, kurtaramadılar!
Okul bahçesinde akrep soktu, kurtaramadılar! 17 yaşındaki lise öğrencisi yaşamını yitirdi
29.09.2021 Gündem