Akkök Holding

Akkök Holding

Son dakika Akkök Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akkök Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akkök Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akkök Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akkök holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 akkök holding haberi bulunmuştur. Tüm akkök holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akkök Holding’de üst düzey iki atama
Akkök Holding’de üst düzey iki atama Akkök Holding’de İcra Kurulu Üyesi ve CFO görevine Veysi Küçük, Stratejik Planlama ve iş Geliştirme Direktörlüğüne Ozan Hançer getirildi.
16.01.2023 Ekonomi
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim?
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim? Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasına geçiyor. Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, “Yapılan araştırmalara göre, iş yaşam dengesinin sağlanmasına yönelik yeni çalışma sistemleri, çalışanların memnuniyeti üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra, üretkenliği ve verimliliği de önemli ölçüde artırdı. Avrupa’da birçok ülke, esnek çalışma seçenekleri ile hem çalışan memnuniyetinde hem de iş sonuçlarında oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını duyurdu.
27.12.2022 Ekonomi
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları Ülker 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’nu kamuoyuna duyururken, Akkök Holding ise Beşiktaş Alman Deresi yürüyüş parkurunda sürdürülebilirlik anlayışıyla kamusal alan dönüşüm projesi başlattı.
11.10.2022 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Kadın Enerjisi’ Türkiye’ye yayılacak
Kadın Enerjisi’ Türkiye’ye yayılacak “Kadın Enerjisi” projesi kapsamında, çalışanların ortaokul ve lise çağındaki çocuklarına ve üniversite öğrencilerine eğitim hayatlarında; enerji grubu şirketlerindeki kadınlara ise kariyer yolculuklarında destek olunacak.
1.12.2021 Ekonomi
Evliliği yıkan yeni aşk mı? Tazminatı duyunca vazgeçti
Evliliği yıkan yeni aşk mı? Tazminatı duyunca vazgeçti Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök ile Esra Dinçkök’ün 17 yıllık evliliğini yeni bir aşk mı bitiriyor? Raif Ali Dinçkök’ün, Serdar Bilgili’nin eski eşi Ebru İpekçi’yle birlikte olduğu iddia ediliyor.
5.06.2020 Magazin
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi!
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi! Corona virüs salgını iş hayatındaki kuralları değiştirdi. Önceden ulaşım, yemek, sağlık sigortası gibi uygulamalar ön plana çıkarken salgın günlerinde psikolojik danışma hattı, diyetisyen desteği, spor dersleri önem kazandı.
21.05.2020 Çalışma Hayatı
Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı!
Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! Melis Gürsoy’dan boşanmak üzere olan Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğunu belli oldu. Ünlü iş adamı bir süredir Gonca Ünsal’la birlikte.
6.04.2020 Magazin
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı Kimya enerji tekstil ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök (74) Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dinçkök'ün cenaze törenine iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
12.12.2018 Ekonomi
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök hayatını kaybetti Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti.
11.12.2018 Ekonomi
Oyun dünyasında da 4.0 devrimi oluyor
Oyun dünyasında da 4.0 devrimi oluyor Çocuklara 120’nin üzerinde mesleği deneyimleterek ileride seçim yapma özgürlüğü sunan KidZania, teknolojik değişime ayak uydurabilmek için KidZania 4.0 adı verilen bir yeniliği hayata geçiriyor. Gelecek yıldan itibaren çocuklara yeni rol yapma oyunları, geleceğin şirket konseptleri ile sunulacak
9.09.2018 Ekonomi
Mamut Art Project, 400 eser ile sanatseverlerle buluşuyor
Mamut Art Project, 400 eser ile sanatseverlerle buluşuyor Bağımsız ve genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunan Mamut Art Project 6’ncı yılında, Akkök Holding sponsorluğunda, 26 -29 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.
19.04.2018 Arşiv
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir Türkiye’nin önde gelen şirketlerini halka arza davet eden Borsa’nın bu yılın ikinci çeyreğinde planlanan halka arzı kesin değil. BIST Başkanı Karadağ, “İkinci çeyreği hedefimizde tutuyoruz ama illa ki 2018’de satacağız diye bir şey yok” dedi
17.01.2018 Ekonomi
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir Türkiye’nin önde gelen şirketlerini halka arza davet eden Borsa’nın bu yılın ikinci çeyreğinde planlanan halka arzı kesin değil. BIST Başkanı Karadağ, “İkinci çeyreği hedefimizde tutuyoruz ama illa ki 2018’de satacağız diye bir şey yok” dedi
17.01.2018 Ekonomi
Çin'i fethetmek için İspanya'da şirket aldı
Çin'i fethetmek için İspanya'da şirket aldı Akkök Şirketler Grubu bünyesinde yer alan ve dünyanın ikinci büyük emaye kaplama üreticisi olan Gizemfrit, İspanya’da seramik sektörü için inkjet mürekkebi üretimi gerçekleştiren Megacolor şirketini bünyesine kattı. Megacolor’ın oluşturacağı ivme ile Gizemfrit önümüzdeki 5 yılda cirosunu yüzde 100 artırarak, 170 milyon dolara çıkaracak.
5.01.2018 Ekonomi
Mamut 2018 başvuruları başladı
Mamut 2018 başvuruları başladı Nisan 2018’de, Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek 6. Mamut Art Project’e başvurular başladı.
7.11.2017 Kültür Sanat
1 milyar TL yatırımla 40. yaşını kutluyor
1 milyar TL yatırımla 40. yaşını kutluyor Ak-Kim 40. yılında kimya, otomotiv ve savunma sektörlerinde 1 milyar liralık yatırım yapacak. Şirket 5 yıl içinde 750 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedefliyor
5.10.2017 Ekonomi
Yakın arkadaşının kızından ayrılıp eski aşkına döndü!
Yakın arkadaşının kızından ayrılıp eski aşkına döndü! İlerleyen yaşına rağmen çapkınlıklarıyla birçok genç playboy'u cebinden çıkaran 73 yaşındaki Ali Dinçkök, şaşırtmaya devam ediyor.
5.10.2017 Magazin
Ulaşılabilir sanat 5 yaşında
Ulaşılabilir sanat 5 yaşında Beş sene önce "ulaşılabilir sanat" sloganıyla yola çıkan, pek çok genç sanatçının adını duyurmasını sağlayan Mamut Art Project, 26 Nisan’da başlıyor
21.04.2017 Arşiv
4 milyar TL’lik ortaklık
4 milyar TL’lik ortaklık Akiş GYO ile SAF GYO birleşti ve 4 milyar TL varlığa sahip, 320 milyon TL kira geliri olan Türkiye’nin üçüncü büyük özel sektör GYO’su haline geldi. Şirket, Bağdat Caddesi ve Beykoz’da yatırım yapacak.
9.02.2017 Ekonomi
Yatırımı kısmak yok
Yatırımı kısmak yok Türkiye’nin önde gelen holdinglerinin CEO’ları 2017’den umutlu. Bu yıl herşeye rağmen büyüdüklerini anlatan CEO’lar, 2017’nin daha iyi olacağını ve yatırımın süreceğini söyledi.
2.12.2016 Ekonomi
Dinçkökler’de aile içi büyük kriz
Dinçkökler’de aile içi büyük kriz Akkök Holding’te Ali Raif Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi’nin 47 kat sermaye artırımı, ortanca kardeş Ömer Dinçkök’ün başvurusuyla mahkemeden döndü...
2.05.2016 Yaşam
Sanatseverler buluştu
Sanatseverler buluştu Akkök Holding ana sponsorluğunda düzenlenen Mamut Art Project, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı özel bir davet ile KüçükÇiftlik Park’ta başladı...
21.04.2016 Magazin
Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak
Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.
13.11.2015 Ekonomi
Büyükler de ‘asgari’ tartışmaya dahil oldu
Büyükler de ‘asgari’ tartışmaya dahil oldu Dev holdingler de asgari ücret tartışmalarında topa girdi. Sabancı CEO’su Zafer Kurtul, “Asgari ücret artışı tüm çalışanlar için prim artışı demek. Enflasyon ve faize etkisi hesaplanmalı” dedi. Akkök Holding CEO’su Dördüncü, “Artış sorun olacak” görüşünü savunurken patronların sendikası TİSK ise artışın kayıt dışılık, enflasyon ve ihracata olumsuz etki edebileceğini açıkladı.
13.11.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akkök Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akkök holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.