Akın Akınözü

Akın Akınözü

Son dakika Akın Akınözü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akın Akınözü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akın Akınözü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akın Akınözü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akın akınözü gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 akın akınözü haberi bulunmuştur. Tüm akın akınözü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
Akın Akınözü'nün hastane çıkışı 'panik' hali şaşırttı!
Akın Akınözü'nün hastane çıkışı 'panik' hali şaşırttı! Son olarak 'Tuzak' dizisinde rol alan Akın Akınözü, Nişantaşı’nda bulunan Amerikan Hastanesi’nden çıkarken objektiflere yansıdı.
28.08.2023 Magazin
Tuzak neden final yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor?
Tuzak neden final yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Tuzak dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Tv8'de yaıynlanan ve başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral'ın yer aldığı dizi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Cuma akşamları güçlü rakiplerine karşı direnemeyen Tuzak neden bitiyor?
30.04.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum'
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum' Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Şaşırtan açıklama: 'Tek bir spermin sonucuyuz'
Şaşırtan açıklama: 'Tek bir spermin sonucuyuz' Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü, İspanyol 'Telenovela' dergisinin temmuz sayısına konuk oldu. Akınözü, gelen sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.
14.07.2020 Magazin
Hercai 30. yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai yeni bölüm ne zaman? İşte 30. yeni bölüm fragmanları…
Hercai 30. yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai yeni bölüm ne zaman? İşte 30. yeni bölüm fragmanları… Hercai 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Hercai 30. yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai yeni bölüm ne zaman? İşte 30. yeni bölüm fragmanları…
31.01.2020 Gündem
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi? Hercai 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu 28. Bölümün dün akşam yayınlanmasından sonra dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Hercai son bölümü ve 29. Yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar…
18.01.2020 Gündem
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 28. yeni bölüm ne zaman?
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 28. yeni bölüm ne zaman? Ekranlarının sevilen dizisi Hercai 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyyan ve Miran arasındaki gerçek aşkı konu alan dizide bu hafta neler olacak? Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 28. yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
17.01.2020 Gündem
Akın Akınözü ile sevgilisi Sandra Pestemalciyan evleniyor!
Akın Akınözü ile sevgilisi Sandra Pestemalciyan evleniyor! Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Akın Akınözü ile 7 yıl önce ABD’de tanıştığı Sandra Pestemalciyan evlilik kararı aldı.
12.01.2020 Magazin
Hercai 26. bölüm izle | Hercai 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Hercai 26. bölüm izle | Hercai 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Hercai’nin son bölümünün yayınlanmasının ardından Hercai 27. Bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Hercai 26. bölümde bir daha ayrılmamak için birbirine söz veren Miran ve Reyyan sahnesi dikkat çekse de Şükran’ın ortaya çıkması Azize Aslanbey’in değiştirdiği geçmişin gerçeklerini ortaya çıkarıyor. Hercai 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
21.12.2019 Gündem
Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 24. son bölüm izle…
Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 24. son bölüm izle… Hercai 24. son bölümü ATV'de izleyicilerle buluştu. Hercai’nin son bölümünü izleyenler yeni bölüm fragmanını yayınlandı mı? diye soruyor. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı Hercai 25 bölüm fragmanı ve 24. bölüm hakkında merak edilenler haberimizde...
7.12.2019 Gündem
Gelin-kaynana alışveriş yaptı
Gelin-kaynana alışveriş yaptı ATV'de yayınlanan Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü, sevgilisi Sandra Pestemalciyan ve annesi Özlem Akınözü'yle ilk kez önceki gün Nişantaşı City's çıkışında objektiflere takıldı.
25.11.2019 Magazin
Hercai 23. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı!
Hercai 23. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Hercai'nin 23. yeni bölüm 1. Fragmanı takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Hercai'nin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Hercai dizisinin 23. Bölüm fragmanında neler oluyor? İşte 23. Bölüm fragmanı!
23.11.2019 Televizyon
Öpüşme sahnesi olay oldu!
Öpüşme sahnesi olay oldu! Yayınlanmaya başladığı günden itibaren reyting listesinin üst sıralarında yer alan Hercai dizisinin dün akşamki bölümüne Miran ve Reyyan'ın öpüşme sahnesi damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
Büyük değişim! 120 kiloydu
Büyük değişim! 120 kiloydu Akın Akınözü, Vogue dergisinin yeni sayısına röportaj verdi.
8.09.2019 Magazin
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu!
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu! 'Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.
7.12.2017 Magazin
Ekranların Aslan Ailesi
Ekranların Aslan Ailesi Komedi aile dizisi ‘Aslan Ailem’ TRT’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
30.09.2017 Magazin
Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Sultan Abdülhamid'in planı ne olacak?
Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Sultan Abdülhamid'in planı ne olacak? Payitaht "Abdülhamid" yoluna dolu dizgin devam ediyor. TRT 1 ekranlarının tarih temalı senaryosu ile yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Osmanlı’ya hâkimiyet kurmaya ve yok etmeye çalışan dış güçler, yine yılmadan sinsi planlarına devam ediyor. Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler?
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler? TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid isimli yeni bir dizi başlayacak. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Payitaht Abdülhamid için tanıtım videosu da hazırladı. Payitaht Abdülhamid ile ilgili tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Payitaht Abdülhamid adlı dizi çok yakında TRT 1’de başlıyor. Tarihi dizelerin revaçta olduğu şu dönemde Payitaht Abdülhamid adlı yeni dizide çok iddialı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Peki Payitaht Abdülhamid dizisi konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akın Akınözü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akın akınözü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.