(AK Parti aday listesi 2023) AK Parti milletvekili adayları tam liste kimlerden oluşuyor, hangi bakan nerede milletvekili adayı oldu? 2023 milletvekili adayları!
(AK Parti aday listesi 2023) AK Parti milletvekili adayları tam liste kimlerden oluşuyor, hangi bakan nerede milletvekili adayı oldu? 2023 milletvekili adayları! İl il AK Parti milletvekili aday listesi sorgulaması devam ediyor. AK Parti milletvekili adayları 2023 tam liste belli oldu. YSK’nın 14 Mayıs seçim takvimine göre 9 Nisan partilerin milletvekili listelerini teslim etmeleri için son tarihti, listeler teslim edildi. AK Parti Milletvekili adayları belirlendi. 3 dönem kuralı uygulanan AK Parti'de 27. Dönem'de görev alan milletvekillerinin yüzde 65'i değişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kendi istekleri doğrultusunda aday olmazken, aday listesindeki en genç isim 18 yaşındaki Nisa Alptekin, en yaşlı aday da 73 yaşındaki Şamil Ayrım oldu. Peki, AK Parti 2023 Milletvekili adayları kimler oldu? İşte Ankara, İstanbul, Hatay, Adana, Urfa, Gaziantep, Mardin, Konya, Muğla, Kütahya AK Parti Milletvekili tam aday listesi 2023…
10.04.2023 Gündem
AK Parti milletvekili listesi belli oldu mu, AK Parti milletvekili adayları açıklandı mı? 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili aday listesi!
AK Parti milletvekili listesi belli oldu mu, AK Parti milletvekili adayları açıklandı mı? 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili aday listesi! AK Parti milletvekili adayları 2023 ne zaman açıklanacak, 28. Dönem AK Parti milletvekili aday listesi YKS’ya hangi gün verilecek? 28. dönem AK Parti milletvekili adayları listesi merakla bekleniyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini açıklaması ardından vatandaşlar gözlerini AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) aday listesine çevirdi. AK Parti milletvekili aday listesi için çalışmalar devam ediyor. Peki, AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti milletvekili aday listesi ayın kaçında açıklanacak?
8.04.2023 Gündem
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor?
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri 14 Mayıs’ta yapılacak. Seçimlere 150 günden az bir süre kaldı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi köşesinde yazdı. Peki, 11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak?
28.03.2023 Gündem