Aile destek programı mart ayı ne zaman yatacak, aile destek paketi ne kadar oldu? Aile destek ödemeleri mart ayının kaçında yatıyor? Destek parası sorgulama!
Aile destek programı mart ayı ne zaman yatacak, aile destek paketi ne kadar oldu? Aile destek ödemeleri mart ayının kaçında yatıyor? Destek parası sorgulama! Aile Destek Paketi ödeme tarihleri için araştırmalar yoğunlaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım parası olarak verdiği destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı sorgulanıyor. Başvuruda bulunanlar Aile Destek ödemelerinin mart ayı içinde yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki, Aile destek paketi mart ayı ne zaman yatacak? Aile destek programı nedir, mart ayı aile destek parası hesaplara ne zaman yatıyor? Destek ödemeleri ne kadar oldu 2023?
2.03.2023 Gündem
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü, saat kaçta, ne kadar?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü, saat kaçta, ne kadar? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ocak ayının ilk haftası yapılacak Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekilerek hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını bildirdi. Peki, Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü, saat kaçta? Aile destek ödemeleri ne kadar zamlı yatacak?
29.12.2022 Ekonomi