AIDS belirtileri (Erkek Kadın) AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı?
AIDS belirtileri (Erkek Kadın) AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı? Dünya genelinde HIV/AIDS, hala ciddi bir sağlık sorunu olarak karşımızda duruyor. Ancak, son yıllarda yapılan ilerlemeler ve bilinçlendirme çabaları sayesinde umut verici adımlar atılmıştır. Dünya Sağlık Örgütü ve diğer sağlık kuruluşları, HIV/AIDS'in yayılmasını önlemek ve hastalığı kontrol altına almak için yoğun çaba harcamaktadır. Peki, AİDS hastalığı nedir, AİDS nasıl bulaşır, öldürür mü, AİDS hastalığı kan tahlili sonucunda anlaşılır mı, geçer mi, tedavisi var mı? Kadın ve erkeklerde AİDS belirtileri nelerdir?
22.03.2024 Gündem
100 kişiden 77'si AIDS'i bilmiyor!
100 kişiden 77'si AIDS'i bilmiyor! AIDS konusunda yapılan en geniş kapsamlı çalışmalardan biri olan HIV/AIDS Farkındalık Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Araştırma sonucunda katılımcıların yüzde 77,3'ünün HIV/AIDS'in ne olduğunu hiç bilmediği ortaya çıktı.
25.10.2017 Sağlık
AIDS hastalığı tarih mi oluyor?
AIDS hastalığı tarih mi oluyor? Dünyada her yıl milyonlarca insanın ölümüne yol açan AIDS hastalığı önümüzdeki yıllarda tarihe karışabilir.
4.05.2017 Sağlık