Ahmet Baran Çetin

Ahmet Baran Çetin

Son dakika Ahmet Baran Çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Baran Çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Baran Çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Baran Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet baran çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 ahmet baran çetin haberi bulunmuştur. Tüm ahmet baran çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor!
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim ilk çocuğu Yaman'ı 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak dünyaya getirmişti. Merve Terim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi duyuran ve hamilelik sürecindeki risklerinin farkında olduğunu dile getiren Terim, "Korkularım gerçek, endişelerim yoğun ama her şeye rağmen bu sefer sonunu sağlıkla görebileceğime çok içten inanıyorum." şeklinde konuştu.
7.09.2021 Magazin
Merve Terim: Sen benim suç ortağımsın
Merve Terim: Sen benim suç ortağımsın Fatih Terim’in kızı Merve Terim, 2008 yılında aşk yaşamaya başladığı Ahmet Baran Çetin ile 2011’de nikah masasına oturmuştu.
5.05.2021 Magazin
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım Teknik direktör Fatih Terim, iki damadının silahla basit yaralama suçundan ceza almasının istendiği davada tanık olarak ifade verdi. Terim, damatlarının kavgaya karışmadığını, işletmeci Selahattin Aydoğdu’yu kendisinin tokatladığını söyledi
13.10.2020 Gündem
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı!
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı! Fulya Terim, Survivor ile gündeme geliyor. Fulya Terim Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Cemal Can Canseven hayranı çıktı. Geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'nın Survivor Konseyi'nde Survivor Cemal Can'a "Fulya Terim ve Demet Akbağ'dan selam var" demesi üzerine programında takipçileri Fulya Terim'i merak etti. Peki, Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında nereli? İşte Fulya Terim hakkında merak edilenler...
6.05.2020 Gündem
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak...
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i dövdüğünü iddia eden kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'den tokat ve yumruk yedikten sonra adli rapor alarak şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
14.07.2018 Spor Magazin
Mutluluğu kısa sürdü! 4. kez ayrıldı...
Mutluluğu kısa sürdü! 4. kez ayrıldı... Bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan Bengü, genç işadamı ile yollarını ayırdı.
11.06.2018 Magazin
Terim'in damatları o restoranı kapattı
Terim'in damatları o restoranı kapattı İZMİR'in Çeşme ilçesinde, dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan mekan basma olayından yaklaşık 4 ay sonra Terim'in 2 damadı, kavgaya neden olan restoranı kapatma kararı aldı.
9.11.2017 Futbol
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti Fatih Terim’le birlikte iş yerlerinin yan tarafında bulunan kebapçıyı basan damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, restoranı boşalttı. Terim'in Alaçatı'da bulunan evi kiraya verildi.
9.11.2017 Spor Magazin
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili "Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet ettim. Gereğini yaptım, işim bitince, konu bitince de oradan ayrıldım. Bütün mevzu budur." dedi.
19.07.2017 Futbol
Buse Terim'den özel koleksiyon!
Buse Terim'den özel koleksiyon! Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen DeFacto, ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim’le hazırladı...
6.11.2015 Magazin
Ünlülerden bayram pozu
Ünlülerden bayram pozu Ebru Şallı iki oğluyla poz verdi...
17.07.2015 Magazin
Şahan Gökbakar hamburgerci oldu
Şahan Gökbakar hamburgerci oldu Şahan Gökbakar, sinemadan sonra gıda sektörüne yöneldi...
19.06.2015 Magazin
İmparatorun damadıyla ortak oluyor
İmparatorun damadıyla ortak oluyor Şahan Gökbakar ve Fatih Terim'in kızı Merve Terim ile evli olan Ahmet Baran Çetin sürpriz bir ortaklığa imza attı...
17.02.2015 Magazin
Fatih Terim rahat bir nefes aldı!
Fatih Terim rahat bir nefes aldı! Torunundan sevindiren haber...
31.07.2014 Magazin
Fatih Terim'den müjdeli haber!
Fatih Terim'den müjdeli haber! Milli takım teknik direktörünün büyük heyecanı!
13.03.2014 Magazin
Aysal'dan Terim'e büyük jest!
Aysal'dan Terim'e büyük jest! Ünal Aysal, Merve Terim’in eşi Ahmet Baran Çetin için devreye girerken, ilgili kurullara, “Tüzüğümüzde üye eşlerine üyelik için öncelik tanıyan bir madde yok. Ancak bu özel bir durum. Benim kontenjanımdan Fatih hocanın damadını üye yapabilirsiniz” talimatını verdi.
14.01.2014 Futbol
Fatih Hoca damatlarla yemekte!
Fatih Hoca damatlarla yemekte! Teknik direktör Fatih Terim önceki gün kızları Buse, Merve ve iki damadıyla akşam yemeğinde buluştu.
26.12.2013 Magazin
Terim ailesi kurayı çekti!
Terim ailesi kurayı çekti! Sosyal medyada paylaştılar..
20.12.2012 Futbol
Evlilik için gün sayıyor!
Evlilik için gün sayıyor! Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı Merve Terim evlenmek için gün sayıyor
28.01.2011 Magazin
Kınasını Demet Akbağ yaktı
Kınasını Demet Akbağ yaktı Fatih Terim'in kızı Merve Terim bekarlığa veda partiyi yaptı
19.01.2011 Magazin
Şişme erkekli parti!
Şişme erkekli parti! Merve Terim önceki akşam ünlü gece kulübü Nahide’de bekârlığa veda partisi düzenledi
17.01.2011 Magazin
Şişme erkekle bekârlığa veda partisi!
Şişme erkekle bekârlığa veda partisi! Merve Terim ünlü bir gece kulübünde ilginç bir parti düzenledi
17.01.2011 Magazin
Terim'in kızı yuvadan uçuyor
Terim'in kızı yuvadan uçuyor Eski Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim de yuvadan uçmaya hazırlanıyor...
8.09.2010 Magazin
Merve evliliğe 'Evet' dedi
Merve evliliğe 'Evet' dedi Fatih Terim’in büyük kızı evleniyor
23.08.2010 Magazin
Ehliyet gitti!
Ehliyet gitti! Fatih Terim'in kızı Merve, Beşiktaş'ta trafik kontrolüne takıldı, alkol muayenesinde...
30.10.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Baran Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet baran çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.