"Eklem romatizması ömür boyu devam ediyor"
"Eklem romatizması ömür boyu devam ediyor" Tek başına belirleyici olmasa da kişinin genetik yapısının hastalığın gelişiminde önemli rol oynadığını belirten Uzman Dr. Fulya Dörtbaş, vücudun bağışıklık sistemi kişinin kendi hücrelerine ve dokularına saldıran iltihaplı eklem romatizmaları akut olarak başlasa bile genellikle ömür boyu süren kronik hastalıklar olduğuna dikkat çekti.
8.04.2021 Sağlık
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa...
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa... Yaz mevsiminde görülen böcek, deniz, havuz, güneş ve gıda alerjilerine dikkat çeken Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Can bu alerjilerden korunma yöntemlerini sıraladı.
4.07.2022 Sağlık
Havuzdaki enfeksiyon riskine dikkat!
Havuzdaki enfeksiyon riskine dikkat! Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Nafiz Koçak, sıcakların artması ile tatile ve havuza olan ilginin de arttığını, ancak temizliği iyi yapılmayan ve hijyen kurallarına dikkat edilmeyen havuzların çeşitli enfeksiyon hastalıklarına sebep olabileceğini belirtti.
3.07.2021 Sağlık
Dikkat! Yüz felci olabilirsiniz
Dikkat! Yüz felci olabilirsiniz Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op...
22.12.2015 Sağlık
Soğuk havalarda bunlara dikkat!
Soğuk havalarda bunlara dikkat! Dahiliye Uzmanı Dr...
30.11.2015 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri