Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)?
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'na ilişkin atama kararları da belli oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre AFAD Başkanlığına, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer getirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir?
11.09.2021 Gündem
AFAD Başkanı: Son vatandaşımızın da cansız bedenine ulaşıldı! Can kaybı sayısı 41 oldu
AFAD Başkanı: Son vatandaşımızın da cansız bedenine ulaşıldı! Can kaybı sayısı 41 oldu Elazığ Sivrice'deki 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası başlatılan kurtarma çalışmaları sona erdi. Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi. AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Elimizdeki bilgilere göre enkazdaki son vatandaşımızın da cansız bedenine ulaşıldı. Şimdi enkazdaki tarama faaliyetimiz devam ediyor." dedi. Arama çalışmalarının sona ermesinin ardından arama kurtarma ekipleri birbirlerinden helallik alıp toplu halde dua ettiler.
27.01.2020 Gündem