Adriano Galliani

Adriano Galliani

Son dakika Adriano Galliani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriano Galliani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriano Galliani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriano Galliani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriano galliani gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 adriano galliani haberi bulunmuştur. Tüm adriano galliani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları!
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları! İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi, Milan'ı elinden çıkarmasının ardından satın aldığı Monza'yı katı kurallarla bir modele dönüştürmeye çalışıyor. İtalyan futbolunu yeniden canlandırmak için en fazla 3 yabancı sınırı koyan Berlusconi, oyunculara uzun saç, sakal, küpe ve vücutlarının dövmeyle dolu olmasını yasakladı. Bu sakal yasağı, İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği'ndeki kuralını anımsatıyor.
24.04.2019 İtalya
Jose Sosa’ya Milan kancası
Jose Sosa’ya Milan kancası İtalya’nın tanınmış spor gazetecilerinden Michele Criscitiello’nun özel haberine göre Milan kulübü Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa’yı transfer etmek için harekete geçti.
24.09.2021 Beşiktaş
Milan'da Mihajlovic'le yollar ayrıldı
Milan'da Mihajlovic'le yollar ayrıldı İtalya'nın Milan kulübü, Sırp teknik adam Sinisa Mihajlovic'in görevine son verdiğini resmen duyurdu.
12.04.2016 İtalya
Kulüplere yolsuzluk operasyon!
Kulüplere yolsuzluk operasyon! İtalya'da mali polis tarafından kulüplere baskın yapılmaya başlandı.
26.01.2016 Futbol
Muslera satılıyor mu?
Muslera satılıyor mu? Galatasaray’ın Milan’dan sadece Luiz Adriano ile ilgilenmediği iddia edildi.
24.01.2016 Galatasaray
Devlerin Ibra savaşı!
Devlerin Ibra savaşı! Fransa'da PSG forması giyen ve sezon sonu kulübü ile olan sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic'in transferi için Avrupa'nın dev takımları kapışıyor.
4.12.2015 Futbol
Milan'dan resmi Zlatan açıklaması!
Milan'dan resmi Zlatan açıklaması! Zlatan Ibrahimovic konusunda Milan cephesinden kafaları karıştıracak yeni açıklamalar geldi.
3.08.2015 Futbol
Milan da Zlatan'ı istiyor
Milan da Zlatan'ı istiyor Silvio Berlusconi doğruladı, Milan, Zlatan Ibrahimovic için transfer harekatı başlattı.
15.07.2015 Galatasaray
Ibrahimovic kararını verdi
Ibrahimovic kararını verdi Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain'den ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.
12.06.2015 Futbol
Prandelli Milan'a gidiyor mu? Resmi açıklama
Prandelli Milan'a gidiyor mu? Resmi açıklama Milan'da başkan yardımcısı Adriano Galliani, kulübün teknik direktörlük pozisyonu ile ilgili konuştu.
14.04.2015 Futbol
Galatasaray bu haberi bekliyor
Galatasaray bu haberi bekliyor Cesare Prandelli ile CAS'lık olan Galatasaray'ı, İtalya'da kötü günler geçiren Milan kurtaracak.
17.03.2015 Galatasaray
Milan Inzaghi ile devam edecek
Milan Inzaghi ile devam edecek AC Milan'da başkan Berlusconi, teknik direktör Inzaghi ile "devam" kararı aldı.
28.01.2015 Futbol
Milan takım otobüsünü de sattı
Milan takım otobüsünü de sattı İtalya'nın en önemli takımlarından Milan bütçede tasarrufa gitmek için takım otobüsünü sattı.
20.01.2015 Futbol
Milan istedi, Trabzonspor aldı
Milan istedi, Trabzonspor aldı FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, Trabzonspor'a imza atan Vahid Halilhodzic'i isteyen takımı açıkladı.
8.10.2014 Trabzonspor
Milan'dan Süper Lig'e!
Milan'dan Süper Lig'e! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, AC Milan'ın kalecisini transfer etmek istiyor
27.08.2014 Sivas Spor
Balotelli'de son nokta!
Balotelli'de son nokta! İtalyan yıldızın Milan'da kalacağı açıklandı
26.07.2014 Futbol
Milan Mandzukic'e göz dikti
Milan Mandzukic'e göz dikti İtalyan devi AC Milan'ın Hırvat golcü Mario Mandzukic için Bayern Münih'e teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
6.06.2014 Futbol
Resmi teklif yapıldı!
Resmi teklif yapıldı! Diego’yu, Fenerbahçe’ye kaptırdığı için taraftarını üzen Beşiktaş, yeni bir bomba transferin peşine düştü
22.05.2014 Futbol
Essien Milan'da!
Essien Milan'da! Chelsea Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 8.5 yıllık birlikteliğin sonuna gelindiği ve Michael Essien'in AC Milan'a transfer olduğu bildirildi.
27.01.2014 Futbol
Seedorf resmen imzaladı!
Seedorf resmen imzaladı! Serie A takımlarından Milan, Hollandalı eski futbolcusu Clarence Seedorf'u teknik direktörlük görevine getirdi.
16.01.2014 Futbol
Roni olmadı o geliyor!
Roni olmadı o geliyor! Ronaldinho transferi suya düşen Beşiktaş'ta yeni rota Milan'ın yıldızı Robinho!
10.01.2014 Futbol
Umudumuz Balotelli!
Umudumuz Balotelli! İtalya Başbakanı Enrico Letta, Milan'ın yıldız golcüsü Mario Balotelli'nin 2014 yılında Brezilya'daki FIFA Dünya Kupası'nda İtalya'nın umudu olduğunu söyledi.
22.12.2013 Futbol
Milan'da yeni dönem
Milan'da yeni dönem İtalya'da profesyonel futbol ligi Serie A takımlarından AC Milan'da "iki başlı yönetim" devri başlıyor.
1.12.2013 Futbol
Bırakacağını açıkladı!
Bırakacağını açıkladı! İtalya Serie A takımlarından AC Milan’ın Asbaşkanı Adriano Galliani, görevinden ayrılacağını açıkladı.
29.11.2013 Futbol
Milano'da gergin gece!
Milano'da gergin gece! Milan'ın evinde Genoa ile 1-1 berabere kalması taraftarları öfkelendirdi.
24.11.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Adriano Galliani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriano galliani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.