Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı!
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı! Adnan Oktar grubundan şikayetçi olan H.Ü. inanılmaz iddialarda bulundu. İddiaya göre "Adnan Oktar iki kız kardeşle aynı anda evli. Annelerine 'sevgilim' diyor. Adnan Oktar'ın çarpıttığı Kuran hükümleri; Namazın iki vakit olduğunu söyler ve cemaatte bu şekilde uygulanır. Namazda Kuran ayetlerinden okunmaz, sadece tesbih yapılır. Abdestte ayak yıkanmaz, kuru şekilde mesh edilir, baş da kuru şekilde mesh edilir. Başörtüsünün Kuran'da olmadığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söyler" dedi.
7.08.2018 Gündem
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp...
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp... Suç örgütünün tuzağına düşen genç kızların kan örnekleri alınıp, AIDS ve hepatit testi yapıldıktan sonra Adnan Oktar'a sunulduğu ortaya çıktı.
26.07.2018 Gündem
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı...
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı... Örgüt üyelerini kullanarak yaşı küçük kızlara tuzaklar kuran Adnan Oktar sorgu sırasını bekliyor. Operasyon derinleştikçe korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar’dan şikayetçi olan 80 müştekiden biri olan 14 yaşındaki P.T.’nin ifadeleri, küçük kızların nasıl tuzağa düşürüldüğünü gözler önüne seriyor.
17.07.2018 Gündem