Adana Film Festivali

Adana Film Festivali

Son dakika Adana Film Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adana Film Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adana Film Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 adana film festivali haberi bulunmuştur. Tüm adana film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti Kanal, Bereketli Topraklar Üzerinde ve Hakkari'de Bir Mevsim gibi pek çok filme imza atmış Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Erden Kıral(80), hayatını kaybetti.
17.07.2022 Magazin
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Eski manken Yaşar Alptekin eşinin vefat haberleriyle gündeme geldi. Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Altınyay’ın vefatını şu sözlerle duyurmuştu. ‘Gönlümün sultanı. Çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi, en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık.’ Çift, 1995'te boşanmış, 2019'da yeniden nikah masasına oturmuştu. Eşiyle yeniden nikah masasına oturmasını "Kızımla ortak verdiğimiz bir karar sonucu onu buldum. Kızım baba'ben anneme gidiyorum, seni özlüyorum. Sana geliyorum annemi özlüyorum. Hep bir tarafım yarım' dedi. Kızımız anne babasıyla aynı evde olsun dedik. O hiç evlenmedi. Çok zor günler geçirdi. Kimseye muhtaç olmadan mücadelesini verdi. ‘’ sözleriyle anlatmıştı. Peki, Ayris Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Sitare Akbaş: Aşk hayat demektir
Sitare Akbaş: Aşk hayat demektir Oyuncu Sitare Akbaş bir röportajında aşka bakış açısını anlattı.
4.10.2020 Magazin
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi Caner Şahin kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Soruları, Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncularından Hayal Köseoğlu’nun sosyal medya paylaşımları sonrası araştırılmaya başlandı. Köseoğlu sevgilisi Caner Şahin ile birlikte fotoğraflarını paylaştı, sosyal medya sallandı. Peki, Caner Şahin kimdir, yaşındadır? İşte detaylar…
24.12.2019 Gündem
Usta yönetmen hayatını kaybetti
Usta yönetmen hayatını kaybetti Bir süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında olan Türk Sinemasının usta yönetmenlerinden Yavuz Özkan hayatını kaybetti. 77 yaşındaki ödüllü yönetmen bir süre önce organ yetmezliği nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştı.
22.05.2019 Kültür Sanat
Yılın performansı ödülleri sahiplerini buldu!
Yılın performansı ödülleri sahiplerini buldu! 20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali’nde “Yılın Performansı Ödülleri” Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'in oldu.
6.11.2018 Kültür Sanat
Oyunculuğu bırakmam
Oyunculuğu bırakmam Tuba Büyüküstün oyunculuğu bıraktığı iddialarını “Böyle bir şey mümkün mü? Mesleğimi severek yapıyorum, asla bırakmam” diye yalanladı
30.09.2018 Magazin
Kadın hikayelerimiz artmalı
Kadın hikayelerimiz artmalı Uluslararası Adana Film Festivali’nde En İyi Film ödülü ‘Sibel’e verildi. Aynı filmden “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Damla Sönmez, “Kadın hikayeleri artmalı” dedi
30.09.2018 Magazin
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Emek Ödülü alan tecavüz sahnelerinin ünlü ismi Coşkun Göğen, “500 filmde oynadım. Aldığım para yediğim küfüre yetmedi” sözleriyle kahkahaya boğdu
27.09.2018 Magazin
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nin galasında 25'inci Yıl Emek Ödülleri dağıtıldı.
26.09.2018 Kültür Sanat
Büyük ustaya veda töreni
Büyük ustaya veda töreni Uluslararası Adana Film Festivali etkinliklerine katılmak için geldiği Adana’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu Yakup Yavru (66) için cenaze töreni düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu
25.09.2018 Magazin
Festival  yolcusu
Festival yolcusu Başrolünü Caner Cindoruk, Gizem Erman Soysaldı ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı, Hüseyin Karabey’in yönettiği ‘İçerdekiler’, 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde Altın Koza için yarışacak.
25.09.2018 Magazin
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
25.09.2018 Kültür Sanat
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti!
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti! 25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25.09.2018 Magazin
Neslihan Atagül'e yeni proje
Neslihan Atagül'e yeni proje Ekranların aranan yüzü Neslihan Atagül 25'inci Adana Film Festivali'nde jüri koltuğuna oturacak.
20.09.2018 Magazin
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor Adana'da bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan, 900 bin lira ödülün dağıtılacağı Uluslararası Adana Film Festivali öncesi lansmanı gerçekleştirildi. Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların katıldığı lansmanda Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan isimler de açıklandı.
14.09.2018 Kültür Sanat
Onur Saylak'a büyük şok!
Onur Saylak'a büyük şok! Oyuncu Onur Saylak’ın ilk uzun metrajlı filmi “Daha” 12 Ocak’ta gösterime girmişti. Film ilk üç günde sadece 6. 142 kişi tarafından izlendi. Daha’da Saylak’ın ayrıldığı eşi Tuba Büyüküstün başrol oynuyor. 24. Uluslararası Adana Film Festivali ulusal yarışmasından dört ödül alarak dönmüştü...
17.01.2018 Kültür Sanat
Meltem sert esti
Meltem sert esti Meltem Cumbul, sunucusu olduğu Adana Film Festivali’nde ödül alan yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayınca tepki toplamıştı.
3.10.2017 Magazin
'Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz'
'Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz' Oyuncu Meltem Cumbul, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmaması ile ilgili açıklama yaptı.
2.10.2017 Magazin
Meltem Cumbul'dan ünlü yönetmene şok!
Meltem Cumbul'dan ünlü yönetmene şok! Adana'da bu yıl 24'üncüsü düzenlenen 'Uluslararası Adana Film Festivali'nde büyük bir şok yaşandı... Ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadı.
2.10.2017 Kültür Sanat
Ödül gözyaşları
Ödül gözyaşları Bu yıl 24.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Adana Film Festivali’nde ‘İşe Yarar Bir Şey’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Başak Köklükaya’nın göz yaşlarını usta oyuncu Şemsi İnkaya sildi
1.10.2017 Magazin
Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti!
Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti! Adana Büyükşehir Belediyesi'nce 24'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Adana Film Festivali'nde, yazdığı şarkı sözleriyle müzik dünyasına damga vuran ve unutulmaz şiirlere imza atan Ahmet Selçuk İlkan gönüllere hitap etti.
30.09.2017 Kültür Sanat
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem!
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem! Onur Saylak'ın ilk yönetmenlik denemesi 'Daha', Türkiye prömiyerini 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde yaptı.
30.09.2017 Magazin
Nilüfer, Kayahan’ı unutmadı!
Nilüfer, Kayahan’ı unutmadı! 24'üncü Uluslararası Adana Film Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Türk Sineması Dayanışma Gecesi'nde sahne alan usta sanatçı Nilüfer, izleyenleri coşturdu.
29.09.2017 Kültür Sanat
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler!
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler! Adana'da ilk kez sahneye çıkan Aleyna Tilki'yi izlemeye gelenle önce yumurta fırlattı, sonra da sahneye hücum etti. Neye uğradığını şaşıran genç şarkıcı sahneyi terk etti.
26.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adana Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.