Adana depremi ne zaman olacak, nereleri etkileyecek? Adana’da deprem riski var mı? Naci Görür'den Adana uyarısı! Adana fay hattı haritası ile riskli ilçeler!
Adana depremi ne zaman olacak, nereleri etkileyecek? Adana’da deprem riski var mı? Naci Görür'den Adana uyarısı! Adana fay hattı haritası ile riskli ilçeler! Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan illerden biri de Adana’ydı. Depremde ağır hasar alan Adana’daki vatandaşların deprem hakkındaki araştırmaları devam ediyor. Öte yandan Naci Görür de Adana hakkında kritik açıklamalar yaptı. Görür’ün açıklamalarını okuyan vatandaşlar Adana depremi ne zaman olacak, nereleri etkileyecek? Adana’da deprem riski var mı? Adana fay hattı haritası ile riskli ilçeler hangileri, Adana’da depreme dayanıklı semtler nereler? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
24.02.2023 Gündem
Adana için deprem uyarısı
Adana için deprem uyarısı ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Türkmen, Adana’nın deprem açısından aktif bir bölgede bulunduğunu belirterek özellikle kentin güneyinde yapılaşmadan kaçınılmasını istedi.
20.03.2016 Yaşam