Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı olmak üzere 406 personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alım başvuru şartları!
6.12.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 200 personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, başvuru şartları ilan edildi mi?
Adalet Bakanlığı 200 personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, başvuru şartları ilan edildi mi? Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerine, sözlü sınavla kadrolu 200 personel alımı yapılacak. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ilanının detayları…
10.12.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı PGM mülakat tarihleri - Adalet Bakanlığı pedagog ve mühendis alımı mülakat tarihleri
Adalet Bakanlığı PGM mülakat tarihleri - Adalet Bakanlığı pedagog ve mühendis alımı mülakat tarihleri Adalet Bakanlığı, iki unvanda sözlü sınav sürecini başlattı. Adalet Bakanı Gül, Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 5 Eylül'de yapılacak. Öte yandan Adalet Bakanlığı ertelenen sözleşmeli mühendis ve pedagog alımı sözlü sınavlarının yeniden yapmak için ilana çıktı.
12.06.2020 Personel Alımı