CTE personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? CTE öğretmen, Sosyal Çalışmacı, Sağlık Personeli, Mühendis alımı yapılacak!
CTE personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? CTE öğretmen, Sosyal Çalışmacı, Sağlık Personeli, Mühendis alımı yapılacak! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı duyurusu yayımladı. Duyuruda CTE farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Alımlar KPSS puanı ile yapılacak. Peki CTE personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
31.03.2021 Personel Alımı
CTE personel alımı ilanı yayımlandı! En az ilköğretim mezunu 58 sürekli temizlik görevlisi alımı yapacak! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2021 başvuru ekranı…
CTE personel alımı ilanı yayımlandı! En az ilköğretim mezunu 58 sürekli temizlik görevlisi alımı yapacak! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2021 başvuru ekranı… Adalet Bakanlığı CTE personel alımı yapılacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki ceza infaz kurumlarında görevlendirilmek üzere 58 sürekli işçi alınacak. Başvurular, 8 Mart'a kadar Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, İŞKUR tarafından yayımlanan listeden sadece bir il için başvuru yapabilecek. Ankara, Denizli, Elazığ, İstanbul, Kahramanmaraş ve İzmir için ilan edilen temizlik görevlisi kadrosuna sadece bu illerde ikamet edenler başvuru yapabilecek.
4.03.2021 Personel Alımı