Adalet Bakanlığı 35 personel alım ilanı yayınladı! İşte başvuru şartları...
Adalet Bakanlığı 35 personel alım ilanı yayınladı! İşte başvuru şartları... Adalet Bakanlığı yayınladığı ilanda, tümü Ankara'da istihdam edilmek üzere 35 personel alımı yapacağını duyurdu. Kamuda çalışma şansı yakalamak isteyen vatandaşların ilgi gösterdiği ilan için başvurular 7 Ocak günü alınmaya başlandı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili başvuru detayları, başvuru tarihleri ve diğer tüm merak edilenler.
14.01.2019 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Başvuru nasıl yapılır? Şartlar neler?
Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Başvuru nasıl yapılır? Şartlar neler? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başladı. Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre, yapılacak yerleştirme ile Bakanlık Merkez Teşkilatında çalıştırılmak üzere toplam 35 kadroya personel alımı yapılacak. Peki Adalet Bakanlığı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?
7.01.2019 Gündem
Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı başvuruları için son gün!
Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı başvuruları için son gün! Adalet Bakanlığı bin 600 hakim ve savcı alacağını duyurmuştu. Hakim ve savcı olmak isteyen adayların Adalet Bakanlığı'na başvurularını bugün tamamlaması gerekiyor. Peki Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı sınavı ne zaman?
8.11.2018 Gündem