Abdoulaye Ba

Abdoulaye Ba

Son dakika Abdoulaye Ba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdoulaye Ba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdoulaye Ba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdoulaye Ba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdoulaye ba gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 abdoulaye ba haberi bulunmuştur. Tüm abdoulaye ba haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi Fernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe
Persie'den Abdoulaye Ba'ya: "Eğer beyaz olsaydın..."
Persie'den Abdoulaye Ba'ya: "Eğer beyaz olsaydın..." Fenerbahçeli eski futbolcu Abdoulaye Ba, Portekiz basınına verdiği röportajda Van Persie ile olan bir anısını anlattı.
14.08.2018 Fenerbahçe
Pereira, Fener'in eski yıldızıyla anlaşmaya vardı!
Pereira, Fener'in eski yıldızıyla anlaşmaya vardı! 1860 Münih Teknik Direktörü Vitor Pereira, Alanyaspor'dan ayrılan ve Fenerbahçe'den eski öğrencisi olan Abdoulaye Ba'yı kadrosuna katıyor.
20.01.2017 Almanya
Abdoulaye Ba, Alanyaspor'dan ayrıldığını açıkladı
Abdoulaye Ba, Alanyaspor'dan ayrıldığını açıkladı Porto'nun sezon başında Aytemiz Alanyaspor'a kiraladığı Abdoulaye Ba, kulübüne geri döndüğünü açıkladı.
24.09.2021 Alanyaspor
Galatasaray - Alanyaspor
Galatasaray - Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında zirve takibini sürdüren Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor.
24.09.2021 Galatasaray
Yıldızlar, şehitlerimiz için sahada!
Yıldızlar, şehitlerimiz için sahada! Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesinin düzenlediği "Yıldızlar Karması" maçı başlamak üzere...
23.09.2021 Futbol
Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'nin yeni transferleri benden iyi değil
Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'nin yeni transferleri benden iyi değil Fenerbahçe'nin eski stoperi Abdoulaye Ba, sarı-lacivertli ekibin yeni stoperlerinin kendisinden iyi olmadığını ifade etti.
24.09.2021 Alanyaspor
Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'den teklif gelirse kabul etmem
Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'den teklif gelirse kabul etmem Fenerbahçe'den Alanyaspor'a transfer olan tecrübeli stoper Abdoulaye Ba açıklamalarda bulundu
24.09.2021 Alanyaspor
'Bu sezon performansımı arttıracağım'
'Bu sezon performansımı arttıracağım' Alanyaspor'un Senegalli stoperi Abdoulaye Ba, "Bu sezon elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Taraftarlarımız her maçımıza gelerek bize destek olsunlar" dedi.
24.09.2021 Alanyaspor
Abdoulaye Ba, Türkiye'ye geri dönüyor
Abdoulaye Ba, Türkiye'ye geri dönüyor Geçen sezon Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Abdoulaye Ba, Türkiye'ye geri dönüyor.
23.09.2021 Süper Lig
İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Neustadter
İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Neustadter Fenerbahçe, Aatif’in ardından ikinci transferini Roman Neustadter ile yaptı. Peki, Galatasaray’ın da transfer etmek için uğraştığı Neustadter nasıl bir oyuncu? Saha dışında neler yapar?
30.06.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2 büyük sorun
Fenerbahçe'de 2 büyük sorun Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kalede ve savunma kısmında sıkıntılar yaşamaya başlandı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Abdoulaye Ba İspanya yolcusu
Abdoulaye Ba İspanya yolcusu Kiralık olarak geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen Abdoulaye Ba, yeni sezonda Granada forması giyebilir
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha! Fenerbahçe, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
23.09.2021 Süper Lig
Fenerbahçe, Galatasaray'a transfer çalımı!
Fenerbahçe, Galatasaray'a transfer çalımı! Fenerbahçe, Galatasaray'ın istediği Neustadter ile anlaştı
24.09.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe takımda tutacak!
Fenerbahçe takımda tutacak! Stoperde sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertliler veda niteliğinde teşekkür yazısı yazdığı Abdoulaye Ba'yı yeniden ya kiralayacak ya da bonservisi ile almanın hesaplarını yapıyor.
7.06.2016 Fenerbahçe
4 futbolcuyla yollar ayrıldı!
4 futbolcuyla yollar ayrıldı! Fenerbahçe, Fabiano Ribeiro, Michal Kadlec, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba ile yollarını ayırdı. Gelecek sezon planlamasında 4 futbolcu ile sözleşme yenilemeyen sarı-lacivertli ekip, resmi internet sitesinden teşekkür paylaşımında bulundu.
31.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'den ilginç karar!
F.Bahçe'den ilginç karar! Fenerbahçe’de gerilim tavan yaparken diğer yandan da önümüzdeki sezonun planlamasına başlandı...
29.05.2016 Fenerbahçe
Kupa finalinde gergin anlar!
Kupa finalinde gergin anlar! Galatasaray'la Fenerbahçe'nin karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası finalinde gergin anlar yaşandı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İki ezeli rakip; Galatasaray ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Bu dev mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.
26.05.2016 Galatasaray
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile yarın yapacağı maç için Antalya'ya gitti.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe finale hazırlanıyor
F.Bahçe finale hazırlanıyor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor!
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor! Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fabiano ve Ba'nın durumu...
Fenerbahçe'de Fabiano ve Ba'nın durumu... Fenerbahçe’nin Porto’dan kiraladığı bir başka isim olan Fabiano Ribeiro ile önümüzdeki sezon devam edilmesi planlanıyor
12.05.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye Ada'dan yıldız stoper!
F.Bahçe'ye Ada'dan yıldız stoper! Fenerbahçe, yeni sezon planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, Liverpool'dan Martin Skrtel'in temsilcisiyle görüştü.
7.05.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Abdoulaye Ba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdoulaye ba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.