Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri: ABD seçimleri Türkiye saati ile kaçta, ne zaman sonuçlanır?
Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri: ABD seçimleri Türkiye saati ile kaçta, ne zaman sonuçlanır? ABD seçimleri ne zaman açıklanacak? Amerika Birleşik Devletleri'ndeki başkanlık seçimi tüm dünyanın odağında yer alıyor. Başkanlık seçimi için geri sayım başladı. ABD’liler bugün başkanlık seçimi için Trump ve Biden arasında tercih yapacak. Türkiye de seçim sonuçlarının dolara ve altına olan etkisini merak ettiğinden seçimlerin son durumunu ilgiyle takip ediyor. Peki, ABD (Amerika) başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? ABD seçimleri ne zaman sonuçlanır, son durum…
3.11.2020 Gündem
ABD seçimleri ne zaman olacak? Amerika Cumhuriyetçi aday Başkan Donald Trump, Demokrat aday Joe Biden başkanlık seçimi ne zaman?
ABD seçimleri ne zaman olacak? Amerika Cumhuriyetçi aday Başkan Donald Trump, Demokrat aday Joe Biden başkanlık seçimi ne zaman? ABD seçimleri ne zaman olacak? Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump ve rakibi Demokrat Parti’den Joe Biden Amerika Başkanlık ve Kongre seçimlerinde az bir süre sonra karşı karşıya geliyor. Amerikalılar ülkeyi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. Dünyanın gözü kulağı ise ABD seçimlerinde.
23.10.2020 Gündem
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman?
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman? ABD başkanlık ve kongre seçimlerine gün sayıyor. Amerikalılar, ABD'yi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. İki parti arasında geçecek olan seçimde Cumhuriyetçiler ile Demokratlar en çok oyu almak için halkın karşısına çıkıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte ABD seçimleri ile ilgili merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
ABD'de ara seçimler: Cumhuriyetçi Parti'nin yükselişi
ABD'de ara seçimler: Cumhuriyetçi Parti'nin yükselişi 4 Kasım 2014 tarihinde yapılan ABD ara seçimleri, ABD Kongresi'nde Temsilciler Meclisi ile Senato'nun bir kesiminin yeni temsilcilerini seçti. Başkanlık sisteminin güçler ayrılığı ilkesi ile uygulandığı ülkede yapılan seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'nin Demokratlara büyük üstünlük sağladığı görüldü.
5.11.2014 Dünya