Abd Savunma Bakanı

Abd Savunma Bakanı

Son dakika ABD Savunma Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Savunma Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Savunma Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Savunma Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd savunma bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.648 abd savunma bakanı haberi bulunmuştur. Tüm abd savunma bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki dev şirketin 'bulut' kapışması! Kazanan belli oldu
İki dev şirketin 'bulut' kapışması! Kazanan belli oldu ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Savunma Altyapısı Müşterek Girişimi (JEDİ) olarak bilinen "bulut" ihalesini yazılım devi Microsoft kazandı.
26.10.2019 Bilim ve Teknoloji
ABD'den Münbiç açıklaması: Türkiye ile konuştuk ancak...
ABD'den Münbiç açıklaması: Türkiye ile konuştuk ancak... ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Türkiye ile Münbiç konusunu konuştuklarını ancak söz konusu görüşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamanın uygun olmayacağını söyledi.
2.02.2018 Dünya
‘ABD’li bakanın önüne bu fotoğrafı koydum’
‘ABD’li bakanın önüne bu fotoğrafı koydum’ NATO toplantısına katılan Bakan Canikli, son Hakkari saldırısında teröristlerin üzerinde ele geçirilen ABD yapımı AT-4, tanksavar silahına ilişkin fotoğrafları ABD Savunma Bakanı’na verdiğini söyledi
9.11.2017 Siyaset
Gerilim hattında baş döndüren trafik
Gerilim hattında baş döndüren trafik Suriye ve Irak’taki gelişmeler baş döndürücü bir diplomasi trafiğine neden oldu. İran Genelkurmay Başkanı’nın Ankara ziyaretinin ardından Erdoğan’ın Ürdün’e gitmesi ABD Savunma Bakanı’nın Ankara’ya gelmesi, Çavuşoğlu’nun Bağdat ve Erbil temaslarıyla trafik daha da hızlandı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Savunma Bakanı Mattis'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Savunma Bakanı Mattis'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabul etti.
29.09.2021 Gündem
ABD: Biz gerçeklerle ilgileniyoruz
ABD: Biz gerçeklerle ilgileniyoruz ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Kuzey Kore'nin füze denemesine ilişkin 'Bu kapasitenin bizi savaşa daha da yaklaştırdığına inanmıyorum. Biz kırmızı çizgilerle değil, gerçeklerle ilgileniyoruz" dedi.
6.07.2017 Dünya
Milli Savunma Bakanı Işık, ABD'li mevkidaşı Mattis ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Işık, ABD'li mevkidaşı Mattis ile görüştü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Mattis ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
İşbirliği zorunlu, silahları toplarız
İşbirliği zorunlu, silahları toplarız ABD Savunma Bakanı Mattis, Fikri Işık’a YPG mektubu gönderdi. Mektupta ABD’nin YPG’ye verdiği malzemelerin listesinin her ay düzenli olarak Türkiye ile paylaşacağı, silahların operasyon sonunda toplanacağı belirtildi
22.06.2017 Dünya
ABD'den Rakka açıklaması: Türklerle birlikte alacağız
ABD'den Rakka açıklaması: Türklerle birlikte alacağız Bakanı Işık, ABD'li mevkidaşıyla telefonla görüştü. Milli Savunma Bakanı Işık'ın, ABD Savunma Bakanı Mattis ile telefon görüşmesinde, Suriye ve Irak'taki gelişmeler ile Rakka operasyonunun gidişatı ele alındı
29.09.2021 Gündem
Trump'ın savunma bakanı adayından flaş açıklama
Trump'ın savunma bakanı adayından flaş açıklama ABD başkanlığına seçilen Donald Trump’ın Savunma Bakanı adayı emekli Orgeneral James Mattis, "İkinci Dünya Savaşı'ndan beri dünya düzenine yönelik en büyük saldırı Rusya, terör grupları ve Çin’in Güney Çin Denizi'nde yaptıklarından geldi" dedi
17.06.2021 Dünya
Pentagon'dan savaş çığırtkanlığı: Kendimizi sınırlamamalıyız
Pentagon'dan savaş çığırtkanlığı: Kendimizi sınırlamamalıyız ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, ülkesinin, seçim kampanyaları sırasında Demokrat Parti’ye yönelik ‘siber saldırıların arkasında olan Rusya’ya’ yanıt verirken kendisini sınırlamaması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Carter, Barzani ile bir araya geldi!
Carter, Barzani ile bir araya geldi! Irak'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani ile bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
Carter’dan DAEŞ ile mücadelede Türkiye’ye övgü
Carter’dan DAEŞ ile mücadelede Türkiye’ye övgü ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü DAEŞ ile mücadele kapsamında Türkiye’nin çabalarını överek, “Onlar daha fazlasını yapıyor ve yaptıklarından memnuniyet duyuyorum” dedi.
28.04.2016 Dünya
Irak'taki asker sayısı hükümetin söylediğinden fazla
Irak'taki asker sayısı hükümetin söylediğinden fazla ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, ABD hükümetinin Irak'taki asker sayısını 3 bin 870 olarak belirtmesine rağmen geçici görevlendirme ile daha fazla sayıda askerin bu ülkede görev yaptığını bildirdi.
22.03.2016 Dünya
ABD Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması
ABD Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye'nin ABD'nin iyi bir müttefiki olduğunu belirterek, "Onlarla her konuda değil ama terörizmin her türlüsüne karşı olmada sadık bir şekilde aynı fikirdeyiz ve her zaman da öyle olduk" dedi.
11.02.2016 Dünya
‘Türkiye IŞİD ile mücadelede daha fazlasını yapabilir’
‘Türkiye IŞİD ile mücadelede daha fazlasını yapabilir’ ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye’nin terör örgütü IŞİD’e karşı mücadelede daha fazla katkı sağlamasını beklediklerini söyledi...
23.01.2016 Dünya
‘En önemli ortak peşmerge ve YPG’
‘En önemli ortak peşmerge ve YPG’ ABD Savunma Bakanı, “IŞİD’le mücadelede Peşmerge güçleri ve YPG en önemli iki ortak” dedi. YPG’ye silah yardımı yapıldı
17.12.2015 Dünya
'Hem havadan hem karadan...'
'Hem havadan hem karadan...' ABD Savunma Bakanı Ashton Carter İncirlik Hava Üssü’ne yaptığı ziyarette, IŞİD’e karşı hem havada, hem karada daha fazlasını yapmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi
29.09.2021 Gündem
Bakan yardımcısı görevden alındı
Bakan yardımcısı görevden alındı ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, askeri konulardaki üst düzey yardımcısı olan Tuğgeneral Ron Lewis’i ‘uygunsuz davranış’ iddiaları üzerine görevden aldığını açıkladı.
13.11.2015 Dünya
ABD Savunma Bakanı ilk kez Erbil'de
ABD Savunma Bakanı ilk kez Erbil'de Amerika Birlişik Devletleri (ABD) Savunma Bakanı Ashton Carter, bu sabah Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin başkenti Erbil’e geldi. Carter'ın Erbil ziyareti sonrası Ankara'ya geçmesi bekleniyor.
24.07.2015 Dünya
Son kez Afganistan'da...
Son kez Afganistan'da... ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel sürpriz şekilde Afganistan'a geldi.
6.12.2014 Dünya
ABD Savunma Bakanı istifa etti!
ABD Savunma Bakanı istifa etti! ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel görevinden istifa etti. İstifayı kabul eden Başkan Obama, yerine yeni bir isim atanıncaya kadar Hagel'ın görevini sürdüreceğini söyledi.
24.11.2014 Dünya
'Ankara artık ABD'nin müttefiki değil'
'Ankara artık ABD'nin müttefiki değil' Amerikan Wall Street Journal gazetesi Türkiye'nin IŞİD'e karşı politikasıyla ilgili yayımladığı yazıda Ankara'nın artık ABD'nin müttefiki olmadığını öne sürdü...
13.09.2014 Dünya
ABD sinyali verdi: 'Saldırıya hazırız'
ABD sinyali verdi: 'Saldırıya hazırız' ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel emir gelmesi halde saldırıya hazır olduklarını açıkladı...
28.08.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Savunma Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd savunma bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.