Yellen iş dünyasından destek istedi
Yellen iş dünyasından destek istedi ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Amerikan İstihdam Planı olarak adlandırılan altyapı paketindeki yatırımlar ve vergi artışına yönelik tekliflerin kurumların net karlılığını ve küresek rekabet güçlerini artıracağını belirterek, iş dünyasından destek istedi.
18.05.2021 Dünya
Bakan Albayrak'tan G-20 Finans Bakanları Toplantısı'na ilişkin  açıklama
Bakan Albayrak'tan G-20 Finans Bakanları Toplantısı'na ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G-20 Finans Bakanları Toplantısı'nda Güney Kore Başbakan Yardımcısı Nam-Ki Hong ve ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile ekonomik iş birliği ve bölgesel gelişmelere ilişkin toplantılar gerçekleştirdiklerini bildirdi.
23.02.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak ABD Hazine Bakanı Mnuchın ile görüştü
Bakan Albayrak ABD Hazine Bakanı Mnuchın ile görüştü Davos'ta bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ABD Hazine Bakanı Mnuchın ile görüştü.
23.01.2020 Siyaset
ABD Hazine Bakanı'ndan Bitcoin uyarısı: En büyük korkumuz...
ABD Hazine Bakanı'ndan Bitcoin uyarısı: En büyük korkumuz... ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, dijital para birimleri konusunda en büyük riskin terör örgütleri ve suç şebekelerinin kripto para birimlerini kötü işleri için kullanması olduğunu belirterek, ülkesinin diğer G20 üyeleri ile Bitcoin gibi dijital para birimlerinin "İsviçre banka hesaplarına" dönüşmemesi için çalışacağını bildirdi.
12.01.2018 Ekonomi