Selçuk İnan Galatasaray'dan istediği 2 futbolcuyu açıkladı
Selçuk İnan Galatasaray'dan istediği 2 futbolcuyu açıkladı Kasımpaşa teknik direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'dan Van Aanholt ve Seferovic'i istediklerini açıkladı.
26.01.2023 Kasımpaşa Spor
Flaş Seferovic gelişmesi! 5 futbolcuya bomba sözler: Sizin yüzünüzden atamıyor...
Flaş Seferovic gelişmesi! 5 futbolcuya bomba sözler: Sizin yüzünüzden atamıyor... Süper Lig'in ilk 4 haftasında 7 puan toplamasına rağmen sadece 2 gol atan Galatasaray'da sorunlar tek tek ele alınırken, Okan Buruk'un Florya'da 5 futbolcuyu uyardığı öğrenildi. Seferovic'i yeteri kadar pozisyona sokamayan bu 5 oyuncunun Gaziantep maçındaki performansları merakla beklenirken, teknik heyetin gol konusunda yoğun mesai harcadığı bildirildi.
3.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın 9.transferi! Van Aanholt Mertens'i bile çıldırtınca... 11 M.€'luk sok bek geliyor
Galatasaray'ın 9.transferi! Van Aanholt Mertens'i bile çıldırtınca... 11 M.€'luk sok bek geliyor Büyük umutlarla transfer edilmesine karşın kendisinden beklenen performansı sahaya yansıtamayan ve Galatasaray'dan yıllık 2.6 milyon euro maaş alan Van Aanholt'u silen Okan Buruk yönetimden yeni bir sol bek transferi istedi. Kendisine verilen rapora göre hareket eden Erden Timur'un Serie A deviyle masaya oturduğu ortaya çıkarken, Cimbom'un 25 yaşındaki oyuncu için 2.750 bin euro teklif ettiği bildirildi.
23.08.2022 Galatasaray
Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt, Halil Dervişoğlu! Galatasaray taraftarları bu istatistikleri görünce kahroluyor! Fatih Terim farkında değil ama...
Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt, Halil Dervişoğlu! Galatasaray taraftarları bu istatistikleri görünce kahroluyor! Fatih Terim farkında değil ama... Dün akşam Malatyaspor deplasmanında 2 puan bırakan ve Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray'da şampiyonluk umutları artık hemen hemen sona erdi. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in sürekli olarak şans verdiği Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt ve Halil Dervişoğlu'nun istatistikleri ise taraftarlara saç baş yoldurdu.
29.11.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri