İbo Show

İbo Show

Son dakika ibo show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibo show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibo show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbo Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibo show gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 ibo show haberi bulunmuştur. Tüm ibo show haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! 'İbo Show'da dans performanslarıyla popülerliği yakalayan ardından da müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Magazin
Yılbaşında en çok ne izlendi? O Ses Yılbaşı, Şarkılar Bizi Söyler, İbo Show... 31 Aralık reyting sonuçları!
Yılbaşında en çok ne izlendi? O Ses Yılbaşı, Şarkılar Bizi Söyler, İbo Show... 31 Aralık reyting sonuçları! 31 Aralık yılbaşı akşamı reyting sonuçları merak ediliyor. O Ses Yılbaşı, İbo Show, Şarkılar Bizi Söyler programları izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Peki en çok hangi program izlendi? 31 Aralık 2023'te hangi dizi, film veya program reytinglerde birinci oldu?
1.01.2024 Televizyon
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor?
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor? Yılbaşında televizyon ekranlarında birbirinden eğlenceli programlar var. Her yıl olduğu gibi bu yılda Star Tv'de İbo Show yayınlanacak. İmparator'un bu yıl ki konukları arasında ünlü isimler var. Peki İbo Show yılbaşı özel konukları kimler? 2024 İbo Show yılbaşı konuklarında hangi ünlüler var? İşte detaylar...
31.12.2023 Televizyon
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı yeni kararını açıkladı.
23.05.2023 Magazin
Oryantal Didem'in cesur tercihi!
Oryantal Didem'in cesur tercihi! İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı ilk kez şarkı söylemek için çıktığı sahnede kalçasının yarısı açık kostümüyle şov yaptı.
14.05.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Cansever'den itiraf gibi açıklama! '3-4 sene hiçbir şey yapmadım'
Cansever'den itiraf gibi açıklama! '3-4 sene hiçbir şey yapmadım' Sesi ve şarkılarıyla yıllardır tanınan şarkıcı Cansever, bir televizyon programına konuk oldu. Cansever, programın ilerleyen dakikalarında yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti.
11.12.2022 Magazin
Didem Kınalı ünlüler dünyasını hedef aldı: Herkes herkesin eski sevgilisi!
Didem Kınalı ünlüler dünyasını hedef aldı: Herkes herkesin eski sevgilisi! 'İbo Show' programındaki dans gösterileriyle adını geniş kitlelere duyuran Didem Kınalı, Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcılığa adım atan Kınalı, sekiz kilo vermesine neden olan hastalığını açıklarken, neden aşk yaşamak istemediğine yönelik ise ünlüler dünyasını hedef alan çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
4.12.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş'
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş' Cadılar Bayramı, bir süredir Türkiye'de oldukça ilgi görüyor. Bu sene kostüm giyme trendine katılan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada, renkli karelerini Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan anne-kızdan Elif Ada'nın hızla büyümesi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.
1.11.2022 Magazin
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması! Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bunun ardından araları açık olduğu iddia edilen ikiliden Kınalı, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" diyerek tepki göstermişti. Bu olaydan aylar sonra İbo Show'a bir kez daha konuk olan ikiliden Bülent Serttaş, Didem Kınalı ile ilgili sessizliğini Doğu Demirkol'un sunduğu 'Alelade Show'da bozdu.
9.10.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan şaşırtan İbo Show itirafı!
Oryantal Didem Kınalı'dan şaşırtan İbo Show itirafı! İbo Show'un unutulmaz oryantallerinden Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'ın bu haftaki konuğu oldu. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'in her programına gittiğini söyledi. Didem, programla ilgili bir de itirafta bulundu.
29.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı?
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses yıllar sonra tekrar ekranlara geldi. Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde yazdığı yazıda İbrahim Tatlıses’in, Star TV'de sezon finali yapan İbo Show isimli programının eylül ayında ekrana dönmeyeceğini duyurdu.
3.08.2022 Televizyon
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok' İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.
18.05.2022 Magazin
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları!
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları! İbrahim Tatlıses'in sunumu ile her hafta yeni bölümüyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan İBO Show’un bu haftaki konukları merak ediliyor. 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları belli oldu. Birbirinden değerli isimler İbo Show'un yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşatacak. Peki İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte İBO Show konukları…
18.05.2022 Televizyon
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi?
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi? Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kimdir? İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez’in hayatı hakkında araştırma yapılıyor. İşte İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez ile ilgili merak edilenler…
11.05.2022 Televizyon
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler?
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler? İbo Show bu haftaki konukları için araştırmalar hızlandı. 11 Mayıs İbo Show konukları kim? sorusuna yanıt aranıyor. İbo Show, her hafta çarşamba akşamları birbirinden değerli ünlülerle seyirci karşısına çıkıyor. Şarkılar, türküler ve eğlenceli sohbetle ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan İbo Show’un 42. yeni bölüm konukları merak ediliyor. İşte İbo Show konukları 11 Mayıs…
11.05.2022 Televizyon
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de! İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…
11.05.2022 Televizyon
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var?
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var? İbo Show konukları belli oldu. Star TV’de yayınlanan İbo Show bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği programda bugün de birbirinden değerli isimler yer alacak. Peki, 4 Mayıs İbo Show konukları kimler?
4.05.2022 Televizyon
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı Oryantal Didem Kınalı, aralık ayında 'Şok şok ben evleniyorum' diyerek ev aldığını duyurmuştu. Ünlü oryantal satın aldığı evde oturan kontratı bitecek kiracıya ihtar gönderdiğini ancak hiç beklemediği bir cevap aldığını açıkladı.
29.04.2022 Magazin
Didem Kınalı'nın kiracısının ödediği kira şoke etti!
Didem Kınalı'nın kiracısının ödediği kira şoke etti! İbo Show ile ünlenen oryantal Didem Kınalı, Cihangir'de dubleks daire satın aldı. Dairenin bir kısmında kiracı olan Fatma Eser E. ile Kınalı davalık oldu. Didem Kınalı'nın kiracısının Cihangir'de ödediği kira bedeli herkesi şoke etti.
28.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbo Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibo show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.