Hayırlı Cumalar! Resimli Cuma mesajları ile ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri-sözleri!
Hayırlı Cumalar! Resimli Cuma mesajları ile ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri-sözleri! Cuma mesajları için yapılan araştırmalar Cuma günlerini namaz kılmanın dışında sevdikleriyle bu mübarek günün kudretini paylaşarak manevi doruk noktasına ulaşmak isteyen kişiler tarafından yapılıyor.  ‘’Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günü’’ olarak tanımlanan bugün eşine, dostuna, arkadaşına Cuma mesajı göndermek isteyenler için En güzel anlamlı resimli Cuma mesajları ve Whatsapp, Facebook ve Instagram için 2022 yeni, ayetli, dualı, resimli Cuma sözleri derledik. İşte ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri…
6.05.2022 Gündem
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı?
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? Üç fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılıyor! 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak. Peki, Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? İşte Deniz Gezmiş son mektubu!
6.05.2022 Gündem
6 Mayıs'a dikkat!
6 Mayıs'a dikkat! Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen geleneksel 10...
29.09.2021 Gündem