5 Yıldız

5 Yıldız

Son dakika 5 yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.496 5 yıldız haberi bulunmuştur. Tüm 5 yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü!
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü! Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarına 23 Nisan 2024 Salı günü de devam etti. Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ay'ın hiçbir gezegenle temas kurmadığı bugünde içe dönmenin, hazırlık yapmanın önemine işaret etti. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
23.04.2024 Astroloji
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda sportif ekipman talimatının 16'ncı maddesine aykırı eylemler nedeniyle ihtar cezası verdi.
10.08.2023 Galatasaray
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...'
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...' Galatasaray'a yakın gazetecilerden Osman Şenher; Zaniolo, Torreira, İcardi, Zaha ve Kerem Demirbay'a dikkat çekerek 'Bu yıldızlar takıma katıldığı zaman Okan Buruk'un oyunu daha fazla gelişecek' ifadelerini kullandı.
4.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe, mağazalarda ürünlerin 5 yıldızlı olarak satılacağını açıkladı
Fenerbahçe, mağazalarda ürünlerin 5 yıldızlı olarak satılacağını açıkladı Fenerium, yeni sezonda Fenerbahçe Futbol A Takımı ürünlerinin 5 yıldızlı olarak üretilmesine ve satılmasına devam edileceğini açıkladı.
1.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak? Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam eden Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, 1959 öncesi şampiyonluklarıyla ilgili kurulan komisyon ve 5 yıldızlı formayla maça çıkma hakkında açıklamalar yaptı. Peki, Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
29.07.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de 5 yıldız tartışması! Galatasaray gündem yaptı, UEFA harekete geçti
Fenerbahçe'de 5 yıldız tartışması! Galatasaray gündem yaptı, UEFA harekete geçti Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi’nde Zimbru ile oynadığı maça 5 yıldızlı formayla çıkması sosyal medyada gündem olmuştu. TFF'nin UEFA'ya gönderdiği raporun detayları ortaya çıktı.
28.07.2023 Fenerbahçe
Whatsapp'tan gelen yurt dışı aramalarına dikkat! Dolandırıcılar bu yöntemi deniyor
Whatsapp'tan gelen yurt dışı aramalarına dikkat! Dolandırıcılar bu yöntemi deniyor Özellikle son günlerde Whatsapp üzerinden gelen yurtdışı aramalarında artış yaşandı. Birçok kişi gelen aramalar sebebiyle dolandırıldıklarını belirtti.
24.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinin Türkbükü ve Torba mahallelerine 2 yeni halk plajı yapıldı. Türkbükü'ndeki halk plajının açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Alpaslan, "Bu sene 2'si Bodrum'da olmak üzere 5 halk plajımız daha hizmete girmiş bulunmakta. Ücretsiz halk plajları, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunmuş olduğumuz bir hizmet" dedi.
27.06.2023 Yaşam
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un transfer listesinden 5 yıldız çıktı 3'ünün bonservisi elinde!
Ali Koç'un transfer listesinden 5 yıldız çıktı 3'ünün bonservisi elinde! Gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek için elindeki tüm şartları seferber eden ve şu anda tam 5 yıldızla görüşmelerine devam eden Ali Koç transferde gözünü karartmış durumda. Zaha, Becao, Livakovic gibi futbolcuları yoklamaya devam eden Sarı Lacivertli yönetimin Burak Yılmaz'ın yakın arkadaşıyla masaya oturması ise ayrıca dikkat çekti.
28.05.2023 Fenerbahçe
Piyasa değerleri 70 milyon euro'nun üzerinde! Jorge Jesus 5 yıldız için Avrupa devlerine haber gönderdi
Piyasa değerleri 70 milyon euro'nun üzerinde! Jorge Jesus 5 yıldız için Avrupa devlerine haber gönderdi Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ı yakından takip eden ve Konyaspor ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de 5 yıldız hakkında hayati derecede önemli olan bir karar verildi. Jorge Jesus'un 5 futbolcuyla ilgili Avrupa devlerine gereken mesajı gönderdiği anlaşılırken, transfer görüşmelerinin sezon sonuna kaldığı bildirildi.
20.02.2023 Fenerbahçe
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla Ankara'da zorlu koşullarda çalışan motokuryelerle birlikte girdi. Kaskını takıp kurye kıyafetini giyen Bakan Varank, motosiklet ile dağıtıma çıktı.
1.01.2023 Ekonomi
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
3'üyle yıldızı hiç barışmamıştı! Fenerbahçe'de 5 imza birden
3'üyle yıldızı hiç barışmamıştı! Fenerbahçe'de 5 imza birden Süper Lig'de 10 haftada 23 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bileği bükülmeyen Fenerbahçe'de yönetimin 5 yıldız için harekete geçtiği öğrenildi. Jorge Jesus'la büyük bir çıkış yakalayan 5 futbolcunun masaya oturmaya hazır olduğu belirtilirken, imza atmak için gün sayan oyunculardan 3 tanesinin sezon başında Portekizli teknik adamla yıldızlarının barışmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
30.10.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Son Dakika! Okan Buruk 2 futbolcunun hesabını kesti transfer listesinden 5 yıldız çıktı
Galatasaray'da Son Dakika! Okan Buruk 2 futbolcunun hesabını kesti transfer listesinden 5 yıldız çıktı Süper Lig'de 4 haftada 4 puan toplayan ve sadece 2 gol atan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, Okan Buruk'un dünkü maçın ardından iki oyuncunun hesabını kestiği öğrenildi. Erden Timur'dan en az 3 takviye yapılmasını isteyen Buruk'un listesi ortaya çıkarken, Sarı Kırmızılı yönetimin Avrupa devleriyle masaya oturduğu bildirildi.
29.08.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde imza şov yapacak! 5 mevkiye bomba isimler geliyor
Galatasaray transferde imza şov yapacak! 5 mevkiye bomba isimler geliyor Son transfer gelişmeleri. Galatasaray'da sürpriz transfer atakları gelecek. Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Okan Buruk, takımı adeta baştan yarattı. Yaz transfer döneminde Dries Mertens, Lucas Torreira, Haris Seferovic gibi önemli takviyeler yapan Aslan, transfere ara vermiyor. Galatasaray yeni transferler için gün sayıyor. 5 yıldız imzaya geliyor. 2 oyuncu gönderiliyor. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
22.08.2022 Galatasaray
O mevki için elinde tam 5 yıldız var ama... Jorge Jesus ile Simone Inzaghi arasında transfer savaşı!
O mevki için elinde tam 5 yıldız var ama... Jorge Jesus ile Simone Inzaghi arasında transfer savaşı! Mert Hakan Yandaş, Arao, Crespo, İsmail Yüksek, Zajc gibi yetenekli orta sahalara sahip olan Jorge Jesus'un o mevki için bir oyuncu daha talep etmesi Ali Koç yönetimini şaşırttı. Portekizli teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Koç'un İtalyan yıldızla ilgilendiği ortaya çıkarken, deneyimli antrenör Simone Inzaghi'nin oyuncusunu bırakmak istememesi Fenerbahçe ile İnter arasında transfer savaşı doğurduğu ifade edildi.
22.08.2022 Fenerbahçe
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış rüyası olan TOGG için 1 milyon 800 bin tüccar ve sanayicinin adına görevi üstlendiğini belirterek, “Buraya Bursa Gemlik’ten geldim. Orada TOGG var. 1 milyon 800 tüccar ve sanayi adına bu görevi üstlendim. İnsanımızın 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış bir rüyaydı. Cumhurbaşkanı ‘yapar mısın’ deyince ben Türk iş dünyasına güvendim. Allah’a şükürler olsun ilk defa Türkiye’nin markası olan, her şeyi yerli olan dünya otomobil teknolojisiyle aynı anda yarışa çıkacağımız yüzde 100 elektrikli otomobili ve yüzde 51 yerli ve milli olmak üzere 29 Ekim’de fabrikanın açılışını Gemlik’te yapacağız. İnşallah mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz” ifadelerini kullandı.
4.08.2022 Ekonomi
TFF'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama!
TFF'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin başvurusu için, "TFF yönetmelikleri, talimatları var. O talimatlar neyi söylüyorsa biz onu uygularız." dedi.
25.07.2022 Süper Lig
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu İtalya’da koalisyon hükümetinde meydana gelen siyasi çatlağın ardından parlamentonun üst kanadı senatoda yapılan güven oylamasında, 3 partinin oylamayı boykot etmesine rağmen Başbakan Mario Draghi, 95'e karşı 38 oyla güvenoyu aldı.
20.07.2022 Dünya
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
Eski dosttan düşman olmaz! Luis Campos'tan inanılmaz kıyak ve Galatasaray'dan 5 transfer birden...
Eski dosttan düşman olmaz! Luis Campos'tan inanılmaz kıyak ve Galatasaray'dan 5 transfer birden... Galatasaray'da sıcak transfer gelişmeleri... Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferleriyle kadrosunu güçlendiremeye çalışan Galatasaray'ın 5 yıldız futbolcuyla daha masaya oturduğu ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı camianın yakından takip ettiği Gueye için 'Eski dost' Luis Campos'la görüşmelerini devam ettiren Cenk Ergün'ün tecrübeli orta sahada artık son noktaya geldiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin listesinde Gueye haricinde 4 oyuncunun daha olduğu belirtildi.
12.07.2022 Galatasaray
Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş açıklama: Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa...
Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi'den flaş açıklama: Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa... Gelecek sezon Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa tavrınız ne olur? sorusuna cevap verem Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükeşi, Türk futboluyla ilgili merak edilen konulara da açıklık getirdi.
10.07.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

5 Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.