Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlara merhaba diyecek. Dünya gündemini meşgul eden tüm gelişmelere ekranlarınız karşısındaki sabah haberleri sayesinde ulaşabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizi yepyeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Rıza baba ve ekibi yine birbirinden farklı işler peşinde. Kah eğlencenin kah hüznün işlendiği dizi ile Cuma akşamlarınızı daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. Yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile ekranlara başlangıcını yapıyor. Gülme garantili keyifli program ile renkli bir güne uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı canlı yarışma programı ekranlarda yerini alacak. Güzel bir yarışma ile kıyasıya mücadelenin geçtiği bir akşam sizleri bekliyor. TV8 yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Gündeme dair tüm merak ettikleriniz sabah haberleri ile ekranlarınıza yansıtılacak. Erken uyananlardansanız mutlaka haber bültenini seyrederek güne başlamalısınız. Akşam kuşağında “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Cemal gerçekten cinayeti kendi üstüne aldı mı? Konakta gelişen olaylar neler? Tüm merak edilenler yeni bölüm sayesinde sonuçlanacak…Heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri