Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar Kanal D’de bayramın 3. Günü 3 Eylül Pazar tarihli yayın akışı, sabah saat 05.30’da Kanal D Çocuk kulübü isimli programın yayınlanması ile başlayacak. Kanal D çocuk kulübünü takiben Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi, Macera Avcıları Afrika’da ve Magazin D sabah kuşağında ekrana gelecek. Akşam kuşağında ise ana haberden sonra Robot Chappie adlı yabancı sinema Tv’de ilk kez ekrana gelecek. Kanal d akşam yayın kuşağı ise Çocuklar Duymasın dizisinin kolajı ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar 3 Eylül Pazar günü tarihli Show tv yayın akışı, kanalın en sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı yaşam programı ve Pazar Sürprizi programı ile devam eden sabah kuşağı, Show tv’de Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yayınlanması ile sona erecek. Akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show ve Şeytanın Pabucu adlı programlar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar Star tv’nin 3 Eylül Pazar gününe ait yayın akışı, yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen dizi İki Aile’nin tekrar bölümü ile başlıyor. Sabah kuşağı yayın akışı Babam Söz Verdi adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı ve Dolunay dizisinin tekrar bölümü dile devam ediyor. Kiralık Aşk adlı dizi ve Emine adlı yerli sinemadan sonra, akşam kuşağı Çarkıfelek yarışma programı ve Arabesk adlı yerli sinema ile devam edecek.
29.09.2021 Gündem