2K Ekran

2K Ekran

Son dakika 2K ekran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2K ekran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2K ekran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2K Ekran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2k ekran gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 2k ekran haberi bulunmuştur. Tüm 2k ekran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galaxy S8'in en büyük rakibi: Oppo OnePlus 5
Galaxy S8'in en büyük rakibi: Oppo OnePlus 5 Galaxy S8 için en büyük rakip sonunda göründü. Oppo OnePlus 5, sızan özellikleri ve inanılmaz fiyatıyla Galaxy S8 için en ciddi rakip olarak göze çarpıyor.
11.04.2017 Bilim ve Teknoloji
8 GB Ram'li telefon geliyor!
8 GB Ram'li telefon geliyor! Çin'in akıllı telefon üreticilerinden Oppo, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akılı telefonu Find serisi ile geri dönüyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung'un Galaxy Note 5'i açıklayacağı tarih
İşte Samsung'un Galaxy Note 5'i açıklayacağı tarih Samsung'un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus'ı tanıtması beklenen 'Samsung Galaxy Unpacked' isimli etkinliğinin tarihi belli oldu.
29.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 5'in lansman tarihi belli oldu
Galaxy Note 5'in lansman tarihi belli oldu Samsung'un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge Plus'ı tanıtması beklenen 'Samsung Galaxy Unpacked' isimli etkinliğinin tarihi belli oldu.
29.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Quad HD ekrana rağmen Xperia Z4v mükemmel pil süresi elde ediyor
Quad HD ekrana rağmen Xperia Z4v mükemmel pil süresi elde ediyor Sony'nin Quad HD ekranlı telefonu Xperia Z4v, 1080p ekranlı Xperia Z3+'tan daha iyi pil sürelerine imza atıyor.
18.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi'den iki yeni telefon geliyor: Mi 5 ve Mi 5 Plus
Xiaomi'den iki yeni telefon geliyor: Mi 5 ve Mi 5 Plus Xiaomi bu yıl da oldukça iddialı olacak. Çinli üreticinin yeni telefonları yaz döneminde görücüye çıkacak.
30.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Sony yeni bir telefon duyurusu daha yapacak
Sony yeni bir telefon duyurusu daha yapacak Sony önümüzdeki ay üst düzey bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecek.
21.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Xperia Z4'ün ekranına ilişkin yeni bilgiler geldi
Xperia Z4'ün ekranına ilişkin yeni bilgiler geldi Telefonun son olarak ekran paneli sızdı ve söz konusu panelin 1440 x 2560p çözünürlüğe sahip olduğu iddia ediliyor.
20.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Hangi Telefonu Almalıyım?
Hangi Telefonu Almalıyım? Yakın dönemde telefon alacakların kafa karışıklığını gidermeye çalışıyoruz.
10.06.2014 Bilim ve Teknoloji
2K ekran çözünürlüğü savaşları başlasın
2K ekran çözünürlüğü savaşları başlasın 2K çözünürlüğündeki telefonlar teker teker ortaya çıkıyor
27.05.2014 Bilim ve Teknoloji
28 Mayıs''ta tanıtılacak amiral gemisi daha tanıtılmadan eskidi mi?
28 Mayıs''ta tanıtılacak amiral gemisi daha tanıtılmadan eskidi mi? LG G3''ün donanımı beklendiği gibi olabilecek mi?
19.05.2014 Bilim ve Teknoloji
LG G3 cephesinden yeni görüntüler yayınlandı
LG G3 cephesinden yeni görüntüler yayınlandı Bu defa telefonun ekran görüntüleri ortaya çıktı.
23.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone daha güçlü donanım desteklemeye hazırlanıyor
Windows Phone daha güçlü donanım desteklemeye hazırlanıyor Windows Phone 8.1 GDR2 ile ekosisteme 2K ekran desteği geliyor.
16.04.2014 Bilim ve Teknoloji
LG G3 Detaylanıyor!
LG G3 Detaylanıyor! LG''nin 2014 yılı amiral gemisi telefonu G3 hakkında herşey
28.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen o telefon tanıtıldı!
Merakla beklenen o telefon tanıtıldı! Aylardır merakla beklenen akıllı telefon Oppo Find 7, en sonunda tanıtıldı.
19.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S5 cephesinde yeni gelişmeler!
Galaxy S5 cephesinde yeni gelişmeler! Telefonda Full HD ekran ve 16MP kameranın yer alacağı iddia ediliyor.
19.02.2014 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S5''in ekranı şekilleniyor!
Galaxy S5''in ekranı şekilleniyor! Güney Kore kaynaklı haberlere göre 5.25-inçlik ekranın üretimine başlandı.
24.12.2013 Bilim ve Teknoloji
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar Fırsatçılar bu kez de avukatları kullanarak vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Fotoğrafı kullanılarak pek çok kişiye mesaj gönderildiğini fark eden Avukat Mustafa Karakum, yaşadıklarını anlattı ve bu gibi durumda neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verdi.
24.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2K Ekran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2k ekran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.