29 Kasım

29 Kasım

Son dakika 29 Kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 29 Kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 29 Kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

29 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 29 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.705 29 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 29 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balda şeker hilesine AB önlemi
Balda şeker hilesine AB önlemi Farklı ülkelerden Avrupa Birliği’ne (AB) giden balların yarısında uygunsuzluk tespit edilmesi üzerine kontroller artırılıyor. Türk bal üreticileri ve ihracatçılarının gerekli hazırlıkları yapması istendi.
13.04.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golleri Galatasaray'dan
Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golleri Galatasaray'dan UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sosyal medya hesabı, 2023-2024 sezonu grup aşamalarında atılan en güzel 10 golü açıkladı. Sıralamaya Galatasaraylı oyuncular damga vurdu. İşte detaylar...
31.01.2024 Galatasaray
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
TFF'den flaş play-off açıklaması
TFF'den flaş play-off açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni dönem yayın ihalesiyle ve yeni bir lig tasarımı önerisi ile ilgili detayları açıkladı.
30.11.2023 Süper Lig
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü' sebebiyle paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Türkiye, tarih boyunca olduğu gibi bugün de devleti ve milletiyle Filistinli kardeşlerinin yanındadır." ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecek
Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecek Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez yönetecek.
27.11.2023 Galatasaray
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş İstanbul'da polis denetimden kaçmak istediği sırada yakalanan taksi şoförünün suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi. 2081 yılına kadar ehliyetine el konulduğu öğrenilen taksicinin 15 kez alkollü, 1 kez uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandığı belirlendi.
27.07.2023 Yaşam
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi İstanbul'da silahlı terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye Merkez Komitesi Üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Gülten Matur hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2023 Gündem
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya futbolu efsanesi Pele için sosyal medya hesabından taziyelerini yayınladı.
30.12.2022 Gündem
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2022 Futbol
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından cinsel istismar mağduru kız çocuğu açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından cinsel istismar mağduru kız çocuğu açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından “12 yaşında istismara uğradı, koruma altındayken pavyonda çalıştırıldı, şimdi kayıp” başlıklı haberlere ilişkin yapılan açıklamada, “Herhangi bir eğlence mekanında çalışmasının mümkün olmadığı sonucuna ulaşılmıştır. Haberde yer alan aksine iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.
18.12.2022 Gündem
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan özel bir okul öncesi eğitim kurumundaki görüntülerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakımevindeki bazı öğretmen ve bakıcıların çocuklara karşı uyguladığı şiddet olayında, 1 yıl öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Başka bir dava dosyasına konu olan görüntülerde, kreşteki diğer 2 çalışan daha çocuklara işkence yaptı. İşte detaylar...
12.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

29 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 29 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.