FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü FOX TV, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı yayın akışıyla ekranlara gelecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ayrıntılarıyla yayında yerini alıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, trafik ve hava durumu gibi tüm konu alanlarında bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Macera ve aksiyon dolu kesitleriyle yayına başlayan diziyi seyrederken adeta ekranlarınız başına kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizi takipte kalın!
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü Kanal D yayın akışı sabah 05:15’de çocukların sevilen eğlenceli yayını “Kanal D Çocuk Kulübü” ekranlarınıza gelecek. Masum ve eğlence dolu kesitleriyle ekranları renklendiren programı, hafta sonu sabah çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı eğlenceli aile dizinin yeni bölümü sizlerle… Bu haftaki yeni bölümde yine aileyi pek çok gelişme bekliyor. Seyrederken bazen hüzünlenebilir bazen de komik sahneler karşısında eğlenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü TV8, sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile yayın akışını başlatıyor. Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği renkli programda, birbirinden komik skeçler görebileceksiniz. Sabaha erken başlayanlardansanız ailenizle birlikte seyretmeyi sakın unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Birbirinden keyifli anlar yaşatan yarışmacılar, ünlü jüri kadrosu karşısında başarılarını sergileyecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem