22. Dünya Petrol Kongresi

22. Dünya Petrol Kongresi

Son dakika 22. Dünya Petrol Kongresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 22. Dünya Petrol Kongresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 22. Dünya Petrol Kongresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

22. Dünya Petrol Kongresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 22. dünya petrol kongresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 22. dünya petrol kongresi haberi bulunmuştur. Tüm 22. dünya petrol kongresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rum yönetiminden çözüm yerine kriz!
Rum yönetiminden çözüm yerine kriz! Çözüm müzakerelerinin sonuçsuz kalmasının ardından geliri Rum yönetiminin olmak üzere adada doğalgaz için sondaj faaliyetine başlandı. Bakan Çavuşoğlu, “Bu tek taraflı adımlara karşı bizim de atacağımız adımlar olacaktır” dedi
13.07.2017 Dünya
22. Dünya Petrol Kongresi sona erdi
22. Dünya Petrol Kongresi sona erdi Dünya Petrol Konseyi tarafından düzenlenen petrol ve doğal gaz endüstrisinin olimpiyatları olarak adlandırılan 22. Dünya Petrol Kongresi (WPC) sona erdi.
13.07.2017 Ekonomi
İsrail gazının yolu Türkiye’den geçecek
İsrail gazının yolu Türkiye’den geçecek Türkiye ve İsrail enerjide dev işbirliğine gidiyor. İsrail’in keşfettiği gazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştıracak boru hattının anlaşmasının bu yıl imzalanması hedefleniyor
12.07.2017 Ekonomi
İsrail, Türkiye için can atıyor
İsrail, Türkiye için can atıyor İsrail Enerji, Altyapı ve Su Kaynakları Bakanı Steinitz, Avrupa için İsrail'den Türkiye'ye uzanan bir boru hattı döşemek istediklerini söyledi.
12.07.2017 Dünya
Suudi Arabistan’dan Türkiye'ye davet!
Suudi Arabistan’dan Türkiye'ye davet! Suudi Arabistan yetkilileri, ekonomik olarak “hırslı ve devasa bir program” olarak nitelendirdikleri 2030 vizyonu kapsamında, Türk yatırımcıları da ülkelerine davet etti.
12.07.2017 Dünya
Varlık Fonu’nun gözü petrokimyada
Varlık Fonu’nun gözü petrokimyada TVF Genel Müdürü Bostan, dünyanın önde gelen varlık fonlarından biriyle yeni nesil petrokimya tesisi kurma projelerinin olduğunu belirterek, “İmza aşamasındayız” dedi
11.07.2017 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan art arda enerji diplomasisi!
Bakan Albayrak'tan art arda enerji diplomasisi! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 22. Dünya Petrol Kongresi'nin ilk iki gününde ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ve Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak ile başta olmak üzere, bir dizi ikili görüşme gerçekleştirdi.
11.07.2017 Ekonomi
Milangaz ile Sonatrach ikilisi yatırım peşinde
Milangaz ile Sonatrach ikilisi yatırım peşinde Petrol ve gaz devlerini İstanbul'da buluşturan 22. Dünya Petrol Kongresi'nde gerek hükümetler gerekse şirketler düzeyinde önemli görüşmelere imza atılıyor. Kongrede gerçekleştirilen panellerde bir araya gelen profesyoneller, fuar alanında açılan stantlarda karşılıklı iş fırsatlarını masaya yatırıyor.
11.07.2017 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan 4 dilde teşekkür
Bakan Albayrak'tan 4 dilde teşekkür Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 22. Dünya Petrol Kongresi için İstanbul'a gelen dört devlet başkanına kendi dillerinde teşekkür etti.
10.07.2017 Ekonomi
3. nükleer hamlesi
3. nükleer hamlesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Santrali’ni yerli sermaye ile güçlendirdiklerini, Sinop’ta inşaata başlamak istediklerini belirterek, “3. nükleer için çalışıyoruz” dedi
10.07.2017 Ekonomi
22. Dünya Petrol Kongresi katılımcıları akşam yemeğinde buluştu
22. Dünya Petrol Kongresi katılımcıları akşam yemeğinde buluştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe Sarayı'nda 22. Dünya Petrol Kongresi kapsamında çok sayıda yerli ve yabancı katılımcıya akşam yemeği daveti verdi.
10.07.2017 Ekonomi
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Berat Albayrak'tan canlı yayında önemli açıklamalar
Berat Albayrak'tan canlı yayında önemli açıklamalar Enerji Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'un ev sahipliği yaptığı Dünya Petrol Kongresi'nde konuştu.
10.07.2017 Ekonomi
Türkiye  enerji köprüsü
Türkiye enerji köprüsü 22. Dünya Petrol Kongresi İstanbul’da başladı. Açılış töreninde konuşan Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Türkiye enerjide oyun kurucu ve güvenilir bir ortak olarak en önemli aktörlerden biridir” dedi
9.07.2017 Ekonomi
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'a "Dewhurst Ödülü"
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'a "Dewhurst Ödülü" 22. Dünya Petrol Kongresi'nde "Dewhurst Ödülü", konuk bakan Tillerson'a takdim edildi. FETÖ'nün darbe girişimine değinen Tillerson, "15 Temmuz 2016'da hayatını kaybedenlerin onur ve cesaretlerini takdir ediyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Berat Albayrak: Somut adımlar atıyoruz
Bakan Berat Albayrak: Somut adımlar atıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da düzenlenen 22. Dünya Petrol Kongresi'nde konuştu.
29.09.2021 Gündem
22. Dünya Petrol Kongresi başlıyor
22. Dünya Petrol Kongresi başlıyor Dünya Petrol Konseyi tarafından düzenlenen petrol ve doğalgaz endüstrisinin olimpiyatları olarak adlandırılan 22. Dünya Petrol Kongresi, İstanbul Kongre Merkezinde 5 gün devam edecek.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile bir araya geldi
Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Enerjinin geleceği yine İstanbul’da belirleniyor
Enerjinin geleceği yine İstanbul’da belirleniyor Enerji Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından 9-13 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak 22. Dünya Petrol Kongresi’nin tanıtım filmini paylaştı. Albayrak, “Enerjinin geleceği bir kez daha İstanbul’da belirleniyor. Türkiye sağladığı güven ve istikrarıyla enerjide anahtar rol oynamaya devam ediyor” dedi
6.07.2017 Ekonomi
22. Dünya Petrol Kongresi İstanbul'da yapılacak
22. Dünya Petrol Kongresi İstanbul'da yapılacak İstanbul'da 'Enerji Geleceğimize Köprüler' temasıyla düzenlenecek 22. Dünya Petrol Kongresi'nin resmi açılış töreni, 9 Temmuz'da yerli ve yabancı üst düzey yetkililerin katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak.
29.09.2021 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 22. Dünya Petrol Kongresi kapsamında temmuz ayında Türkiye'ye gelecek. Kongre kapsamında petrol ve doğalgaz endüstrisine yaptığı katkılarından dolayı "Dewhurst Ödülü" verileceği kaydedildi.
9.06.2017 Dünya
Küresel petrol fiyat endeksi Brent'in tahtı  sallanıyor
Küresel petrol fiyat endeksi Brent'in tahtı sallanıyor ABD'nin kullandığı Batı Teksas tipi petrolün varil fiyatı, küresel olarak en yaygın kullanılan Brent türü ham petrol fiyatının üzerine çıkarak, tekrar küresel bir referans olabileceğinin sinyalini verdi...
26.12.2015 Ekonomi
Türkiye de talip!
Türkiye de talip! Bakan açıkladı...
17.10.2013 Ekonomi
En kritik 24 saat!
En kritik 24 saat! ABD’de borç tavanının yükseltilmesi için süre yarın doluyor
15.10.2013 Ekonomi
Amerika'nın Gül'le savaş pazarlığı
Amerika'nın Gül'le savaş pazarlığı 3 aralık 2002'de güvenoyu alalı henüz beş gün olan Başbakan Gül, karşısında Washıngton'dan iki yetkili buldu: Bush gönderdi, cevap bekliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

22. Dünya Petrol Kongresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 22. dünya petrol kongresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.