AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak? 31 Mart Yerel seçimleri için geri sayım başladı. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlar sandık başına gidecek. İl, ilçe belediye başkanlarının belli olacağı, muhtarların seçileceği 31 Mart seçimleri önce AK Parti'de adaylarını açıklamaya başladı. 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde saat 14:00'da yapılacak aday tanıtım toplantısında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli olacak? Peki AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu?
7.01.2024 Gündem
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu? MHP lideri Devlet Bahçeli, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi, "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir." Açıklamasını yaptı. Bahçelinin açıklaması sonrası yerel seçim tarihine yönelik araştırmalar arttı. Peki,  2024 yerel seçimler ne zaman yapılacak? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
2.08.2023 Gündem