Ramazan ayının 15'inci gününde duyulacak ses! 2023 Ramazan'ın 15'i hangi güne denk geliyor?
Ramazan ayının 15'inci gününde duyulacak ses! 2023 Ramazan'ın 15'i hangi güne denk geliyor? Ramazan ayının 15'inci gününde duyulacak ses! 2023 Ramazan'ın 15'i hangi güne denk geliyor? Ramazan ayının 15'inci gününde ne olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayına sayılı günler kala geçtiğimiz yıllarda çok konuşulan o hadis tekrar gündem oldu. Ramazan'ın ayının 15'inde bir ses duyulucak diye başlayan o hadis vatandaşların araştırma konusu oldu. 2023 Ramazan ayı öncesi konuyla ilgili bilgileri araştırdık.
6.04.2023 Gündem
Peygamber efendimizin yasakladığı isimler hangileri? Kıyamet günü Allah'ın sevmediği tek isim var
Peygamber efendimizin yasakladığı isimler hangileri? Kıyamet günü Allah'ın sevmediği tek isim var Peygamber efendimizin yasakladığı isimler vatandaşların merak konusu oldu. Hz. Muhammed bir Hadis-i Şerif'te; "Sizler kıyamet günü isimlerinizle ve babalarınızın isimleriyle çağırılacaksınız öyleyse isimlerinizi güzel yapın" buyurdu. Öyle ki Allah'ın kıyamet günü kızdığı bir isim de kaynaklarda yer alıyor.
12.03.2023 Gündem
Çarşamba günleri tırnak kesilmez! Peki tırnak kesmek orucu (abdesti) bozar mı?
Çarşamba günleri tırnak kesilmez! Peki tırnak kesmek orucu (abdesti) bozar mı? Tırnak kesmek orucu (abdesti) bozar mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yaklaşan 2023 Ramazan ayı öncesi merak edilen detaylardan birisi de orucu bozan haller oluyor. İbadetlerinde bir kusur olmaması adına araştırmalara başlayan vatandaşlar, tırnak kesmenin orucu bozup bozmayacağını internette araştırmaya devam ediyor.
9.03.2023 Ramazan Haberleri