Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı!
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon oranlarını açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı da netleşti. Bu açıklama ile birlikte memur, memur emeklisi ile SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Milyonların gözü kulağı maaşlara gelecek zam oranlarına kilitlendi. Peki, Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam geldi? 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur zam farkı ne kadar oldu? İşte detaylar…
4.07.2022 Ekonomi
2022 memur maaşları ne kadar oldu? 2022 memur zammı sonrası memur maaşları hesaplama ve yeni zamlı en düşük memur maaşı!
2022 memur maaşları ne kadar oldu? 2022 memur zammı sonrası memur maaşları hesaplama ve yeni zamlı en düşük memur maaşı! Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla belli olan yeni memur zamları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı ulusa sesleniş konuşmasıyla netleşti. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre enflasyon yüzde 13,58 artarken, yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Bu rakamlarla birlikte memur ve memur emeklisine yapılacak zam da 5+22.48 oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise memura ek zam müjdesi vererek zam oranının yüzde 30.5’e çıkarıldığını açıkladı. Zam sorası yeni memur maaşları araştırmaları başladı. Peki, 2022 memur maaşları ne kadar oldu? Memur zammı sonrası en düşük emekli maaşı kaç TL? İşte memur maaşı hesaplama ve emekli, polis, hemşire, doktor, öğretmen maaş tablosu…
4.01.2022 Memur
1.000 TL ek zam! Flaş açıklama, milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
1.000 TL ek zam! Flaş açıklama, milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Ek zam ve refah payı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan 1.000 TL ek zam bekliyor. Memurları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, alım gücünü yükseltmek için memur ve memur emekli aylıklarına 1000 lira ek zam ve yüzde 3 refah payı verilmesini talep etti.
21.11.2021 Memur