20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hafta sonu geçerli mi? Ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri genelgesi!
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hafta sonu geçerli mi? Ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri genelgesi! Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerden biri de 20 yaş altı için olan kısıtla oldu. Yayımlanan genelgeye göre 20 yaş altı gençler için de sokağa çıkma yasağı kararı alındı. 20 yaş altı kısıtlamanın belirli saatlerde uygulanacak olması vatandaşların kısıtlanan saatleri araştırmasına neden oldu. 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı başladı mı? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hafta sonu geçerli mi?
21.11.2020 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri!
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirlerine ilişkin yeni kararlar alındı. Yeni koronavirüs tedbirlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan tedbirler arasında hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulaması, 20 yaş altına kısıtlamalar ve sigara yasağı bulunuyor. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının detayları...
18.11.2020 Gündem