2. Tur

2. Tur

Son dakika 2. tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2. tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2. tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2. Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2. tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.775 2. tur haberi bulunmuştur. Tüm 2. tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak?
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.  Seçmen seçim günü yaklaştıkça seçime dair sorgulamalar da arttı. Merak edilen sorulardan biri de “Yerel seçimde 2. tur var mı?” sorusu oldu.
26.03.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti
Bahçeşehir Koleji, Jonava'yı 40 sayı farkla mağlup etti FIBA Europe Cup 2. Tur L Grubu 6. ve son maçında lider Bahçeşehir Koleji, konuk ettiği Litvanya temsilcisi Jonava'yı 40 sayı farkla 119-79 mağlup etti.
7.02.2024 Basketbol
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
31.07.2023 İddaa
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Seçim paraları ne zaman yatacak, seçim ücretleri yattı mı? 1. ve 2. tur YKS görevli ücretleri 2023 ne zaman yatacak?
Seçim paraları ne zaman yatacak, seçim ücretleri yattı mı? 1. ve 2. tur YKS görevli ücretleri 2023 ne zaman yatacak? 14 ve 28 Mayıs seçim paraları yattı mı, seçim görevli ücretleri ne zaman yatacak? YSK sandık görevlisi ücreti ödeme detaylarına yönelik araştırmalar gündem olmayı sürdürüyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) sandık görevlisi ücretlerinin ne zaman yatacağı, yatıp yatmadığı sorgulanıyor. 14 ve 28 Mayıs’ta görev alan binlerce kişi seçim paraları ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arıyor. Seçimde görev alanlara sandık görevlisi ücreti bankalar aracılığıyla yatırılıyor. İşte detaylar…
19.06.2023 Gündem
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
Kaç bakanlık var, isimleri ne? Türkiye’de kaç tane bakanlık var? Türkiye’deki bakanlık sayısı ve isimleri
Kaç bakanlık var, isimleri ne? Türkiye’de kaç tane bakanlık var? Türkiye’deki bakanlık sayısı ve isimleri Kaç tane bakanlık var, Türkiye'de kaç bakanlık var? 28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. İşte Türkiye’deki bakanlıkların listesi…
3.06.2023 Gündem
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken CNN International Erdoğan'ın sıradaki hedefini yazdı. Daha önce Türkiye'ye yönelik skandal haberlere imza atan Washington Examiner ise bu listeye bir yenisini daha ekledi ve ABD'ye skandal bir çağrıda bulundu.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Milletvekili seçilen bakanlara görev verilip verilmeyeceği netleşirken kabine toplantısı tarihi de belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?
31.05.2023 Gündem
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken İngiliz The Economist dergisinden 'U' dönüşü olarak yorumlanan bir analiz geldi.
31.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı BBC'den çarpıcı analiz geldi: Dünya liderleri birbiriyle yarıştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı BBC'den çarpıcı analiz geldi: Dünya liderleri birbiriyle yarıştı! Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunu kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken İngiliz BBC'den çarpıcı bir analiz geldi.
29.05.2023 Dünya
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Spor camiasından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları yayınlandı.
29.05.2023 Şampiy10
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi 2. tur seçimlerde en çok merak edilenlerden biri de ilk turda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan, ikinci turda ise Cumhur İttifakı’na destek veren Sinan Oğan’a verilen oyların hangi adaya yöneleceği oldu.
29.05.2023 Gündem
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye, kırgın küskün değiliz, 85 milyon kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye, kırgın küskün değiliz, 85 milyon kazandı 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Oyların yüzde 52,16'sını alan Erdoğan, seçim zaferi sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu. Seçimin kazananının tüm Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır. Bugün kimse kaybetmemiştir. 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Kimseye kırgın, küskün öfkeli değiliz" ifadelerini kullandı. Konuşmasına Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak devam eden Erdoğan, "Bu yolda beraber yürüdük. Sizler bu görevi yine bize verdiniz. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ve ihyaya devam ediyoruz" dedi.
29.05.2023 Gündem
Balkon konuşması nedir, neyi simgeler? Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk balkon konuşmasını ne zaman yaptı?
Balkon konuşması nedir, neyi simgeler? Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk balkon konuşmasını ne zaman yaptı? Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması merakla bekleniyor. 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarına göre Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha mağlup eden Erdoğan ilk balkon konuşmasını ne zaman yaptı? Balkon konuşması nedir?
28.05.2023 Gündem
Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı?
Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması nerede yapacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan Kısıklı balkon konuşmasıyla seçim zaferini vatandaşlarla paylaşacak. Ardından Ankara'da Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşmasıyla dünyaya mesaj verecek. İşte 28 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı...
28.05.2023 Gündem
Sandığımdan kim çıktı, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu sandığımda kaç oy aldı? (YSK sandık sorgulama ekranı)
Sandığımdan kim çıktı, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu sandığımda kaç oy aldı? (YSK sandık sorgulama ekranı) "Sandığımdan hangi adaya yüzde kaç oy çıktı?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Mayıs Pazar günü Türkiye 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için sandık başına gitti. 2. Tur seçimlerinde oy verme işlemleri saat 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleşti. Cumhur İttifakı adayı ile Millet İttifakının adaylarından kimin kazanacağı merak edilirken, vatandaşlar oy kullandıkları sandıktan kimin çıktığını sorgulamaya başladı. Peki, Sandığımdan kim çıktı? 28 Mayıs oy kullandığım sandıktan Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kaç oy aldı? İşte YSK sandık sorgulama ekranı…
28.05.2023 Seçim
Yerel seçimler ne zaman, 2024 belediye seçimleri hangi ay yapılacak? Yerel seçimler erkene alınabilir mi?
Yerel seçimler ne zaman, 2024 belediye seçimleri hangi ay yapılacak? Yerel seçimler erkene alınabilir mi? Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar bu kez yerel seçimler için araştırmalara başladı. Her beş yılda bir gerçekleşen ve belediye başkanları ve muhtarların seçime girdiği yerel seçimler, son olarak 2019 yılında yapılmıştı. Peki, 2024 yılında yerel seçimler ne zaman, belediye seçimleri hangi ay yapılacak?
28.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2. Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2. tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.