ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma 02 Mart Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile birlikte başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm olayları ve yaşananları ekranlarınızdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin renkli ve keyif dolu yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı duygular barındıran heyecan dolu sürükleyici diziyi sevdiklerinizle birlikte ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip etmeniz yeterli.
2.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma 02 Mart Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasının tüm merak edilen önemli gelişmelerini ayrıntıları ile Kanal D ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Polisiye anlar vaat eden dizinin yeni bölümünü ailenizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
2.03.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma 02 Mart Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair farklı bilgilerin sunulduğu bu programı hafta içi her gün TV8 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayın akışına geçiyor. Ada hayatında neler yaşandığını merak ediyorsanız bu sevilen renkli ve heyecan dolu programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri